Στο πλευρό της Μαρίας Αναγνώστου η δημοτική κίνηση του Αποστόλη Θεοφίλη

Στο πλευρό της Μαρίας Αναγνώστου βρίσκεται η δημοτική κίνηση του Αποστόλη Θεοφίλη , “Συνεργασία Πολιτών Χαϊδαρίου” , καλώντας τα μέλη και τους φίλους της κίνησης , αλλά και κάθε Χαιδαριώτισσα και Χαϊδαριώτη , να ανταποκριθούν στην έκκληση της Μαρίας για αίμα και αιμοπετάλια .

Το δελτίο τύπου που εστάλη στην Athenswest αναφέρει : ” Με αφορμή το δημοσίευμα σας σχετικά με την έκκληση για αιμοπετάλια  της συμπολίτισσας μας κα. Μαρία Αναγνώστου καλώ τα μέλη και τους φίλους της δημοτικής μας κίνησης “ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ” αλλά και κάθε Χαιδαριώτη και Χαιδαριώτισσα  ξεχωριστά να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της και να δώσει την ευκαιρία σε μια νέα γυναίκα και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών να βγει ζωντανή από αυτήν την “μάχη”.
Το στοίχημα αυτό αφορά μια ανθρώπινη ζωή και δεν πρέπει να χαθεί.
Η Μαρία για να βγει νικήτρια από αυτήν την περιπέτεια χρειάζεται την συνδρομή ΟΛΩΝ μας.”

Μάλιστα , το μέλος της δημοτικής κίνησης  κ. Άννα Παπαγεωργίου επισκέφτηκε την Μαρία Αναγνώστου στο Αττικό νοσοκομείο που νοσηλεύεται , μεταφέροντας την αμέριστη στήριξη , τόσο του επικεφαλής Αποστόλη Θεοφίλη  , όσο και όλων των μελών της δημοτικής κίνησης , στον αγώνα που δίνει η Μαρία να νικήσει την λευχαιμία , ενώ από ότι πληροφορηθήκαμε έχει αναληφθεί πρωτοβουλία για συγκέντρωση χρημάτων,μεταξύ των μελών , των φίλων και υποστηριχτών της δημοτικής κίνησης , για την οικονομική στήριξη της Μαρίας  .

Ας ελπίσουμε ότι η συγκεκριμένη στάση να βρει μιμητές και στο υπόλοιπο τοπικό πολιτικό σύστημα του Χαϊδαρίου .