Ο επικεφαλής των "Πολίτες σε δράση"Θεόδωρος Σπηλιόπουλος

Γενική συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης «Πολίτες σε Δράση»

Γενική συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης «Πολίτες σε Δράση» , την Δευτέρα 22 Μαΐου στις 7:30μμ. στην Στέγη Πολιτισμού (πρώην ΝΕΛΕ) ,Κολοκοτρώνη 36, Χαϊδάρι.

“Αγαπητοί φίλοι και συναγωνιστές,

Σας καλούμε να συμμετέχετε στη Γενική Συνέλευση και να εμπλουτίσετε με τις θέσεις σας, τις προτάσεις σας, την κριτική και τα σχόλιά σας το πρόγραμμα, την οργάνωση, τη λειτουργία αλλά και την αποτελεσματικότητα της Δημοτικής Κίνησης «Πολίτες σε Δράση».

Στη συνέλευση θα εκλέξουμε επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης αν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι (ή θα επιβεβαιώσουμε τη στήριξή μας στο Θοδωρή Σπηλιόπουλο).

Η παρουσία σου και η συμμετοχή σου είναι απαραίτητη για τη συνολική προσπάθεια που καταβάλουμε όνοι μας για ένα σύγχρονο Χαϊδάρι που να σέβεται το περιβάλλον, τους ανθρώπους και την ιστορία του.”, αναφέρει η σχετική πρόσκληση που υπογράφει ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης , δημοτικός σύμβουλος Χαϊδαρίου κ. Θοδωρής Σπηλιόπουλος.

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι : Απολογισμός δράσεων , Προγραμματισμός δράσεων , Εκλογή Επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης