Με απολογισμό δράσης,αλλά και “πυρά” εναντίον της διοίκησης Σελέκου, στην πίτα του “Χαϊδάρι ξανά”

Με απολογισμό δράσης,αλλά και “πυρά” εναντίον της διοίκησης Σελέκου , πραγματοποιήθηκε η κοπή της  Πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης “Χαϊδάρι ξανά” του Βαγγέλη Ντηνιακού , σε εκδήλωση στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Χαϊδαρίου.

Ο επικεφαλής της “Χαϊδάρι ξανά” κ. Βαγγέλης Ντηνιακός στην ομιλία του έκανε τον απολογισμό της παράταξής του τα δυόμιση χρόνια από την θέση της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο , ενώ αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες προτάσεις-ενέργειες , όπως  να κηρυχθεί το στρατόπεδο Χαϊδαρίου ως ιστορικός τόπος , η προέκταση του ΜΕΤΡΟ προς το Χαϊδάρι,η αξιοποίηση της προβλήτας 4 των ναυπηγείων Σκαραμαγκά καθώς και η πρόταση για την δημιουργία θέσεων εργασίας, που έγινε στο δημοτικό συμβούλιο και περιελάμβανε οργάνωση αυτεπιστασίας με εργασίες και έργα, για την αντιμετώπιση βασικών λειτουργικών αναγκών της πόλης, με σκοπό τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας για τους Χαϊδαριώτες.

Ενώ , χρέωσε στην δημοτική αρχή , οκνηρία, αποτυχία, ανικανότητα , να “κυνηγήσει” , όπως είπε χαρακτηριστικά ,μεγάλα και σημαντικά έργα για την πόλη.

Ο κ. Ντηνιακός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Haidari-Agenda, που αποτελεί δημιούργημα της παράταξής του ,μέσω της οποίας μπορούν οι Πολίτες να καταχωρούν προβλήματα και αιτήματα που αφορούν την πόλη.

Ακόμη στην εκδήλωση μίλησαν οι υπόλοιποι δυο δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης , ο κ. Βασίλης Καρατζαφέρης, ο οποίος σημείωσε πως ο κόσμος ανταποκρίνεται θετικά και δίνει ώθηση στα μέλη του συνδυασμού να αγωνίζονται για μία καλύτερη πόλη, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι η σημερινή δημοτική αρχή δεν παράγει αποτελέσματα και ότι ακόμη και στις καθημερινές  ανάγκες της πόλης υστερεί, όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά .

Με την σειρά του ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Τσατσαμπάς, υποστήριξε ότι τα τελευταία χρόνια το Χαϊδάρι έχει πάει πίσω, σε αντίθεση με άλλους γειτονικούς δήμους, ενώ στη συνέχεια κατηγόρησε την  σημερινή δημοτική αρχή , λέγοντας ότι βάζει μπροστά το κομματικό συμφέρον ,ενώ ο απολογισμός του έργου της στο δήμο είναι μικρότερος από αυτόν της παράταξης του, ως αντιπολίτευση.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας και τις καθιερωμένες ευχές.