Εκτός της Συνεργασίας Πολιτών Χαϊδαρίου , Άννα Παπαγεωργίου και Σοφία Ρόμπολα

Εκτός της Συνεργασίας Πολιτών Χαϊδαρίου βρίσκονται τα μέχρι πρότινος μέλη της δημοτικής κίνησης του Αποστόλη Θεοφίλη , οι κυρίες Άννα Παπαγεωργίου και Σοφία Ρόμπολα.

Η μεν κ. Παπαγεωργίου , μόλις μια ημέρα μετά την εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της κίνησης , δήλωσε την αποχώρησή της , η δε κ.Ρόμπολα , σύμφωνα με ανακοίνωση του επικεφαλής κ. Αποστόλη Θεοφίλη “έθεσε εαυτόν εκτός της Συνεργασίας Πολιτών Χαϊδαρίου” , από την στιγμή που δημοσιοποίησε την απόφασή της να διεκδικήσει την Προεδρία της τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ Χαϊδαρίου στις προσεχείς εκλογές.

Η κ. Ρόμπολα Σοφία

Χαρακτηριστικό είναι το απόσπασμα από την ανάρτηση του επικεφαλής της δημοτικής κίνησης στην προσωπική του σελίδα στο fb : “Η απόφαση του μέχρι προτινος στέλεχους της δημοτικής μας παράταξης κα. Σοφίας Ρόμπολα να θέσει υποψηφιότητα για την θέση του προέδρου της Τ.Ο. Ν.Δ. ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ θέτει ευατό αυτομάτως εκτός της «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ» που δεν επιθυμεί να εμπλακεί σε κομματικές διαδικασίες και μικροκομματικές έριδες παραμένοντας σταθερά προσηλωμένη στην αυτοδιοικητική της προσπάθεια.
«Κόμμα» μας ήταν και θα παραμείνει το Χαϊδάρι.”

 

Η κ. Άννα Παπαγεωργίου

Σχετικά με την αποχώρηση της κ. Άννας Παπαγεωργίου, με μια σύντομη δήλωση , δημοσιοποίησε την απόφασή της : Επειδή τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται, ανακαλύπτουμε στην πορεία πως για όλα φταίει η χημεία. Κυρίως η οργανική! Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν ήμουν καλή σε αυτό το μάθημα!

Γι’ αυτό λοιπόν αποχωρώ από την δημοτική παράταξη Συνεργασία Πολιτών Χαϊδαρίου, του κ. Αποστόλη Θεοφίλη.
Ευχαριστώ θερμά όλους τους φίλους και φίλες που ήταν και είναι μαζί μου.”