Συνεργασία Πολιτών Χαϊδαρίου -Αποστόλης Θεοφίλης, “Χωρίς Ατζέντα , συζητάμε για την πόλη μας – Τα προβλήματα και τις προοπτικές της”

“Χωρίς Ατζέντα , συζητάμε για την πόλη μας – Τα προβλήματα και τις προοπτικές της”, είναι ο τίτλος της εκδήλωσης-συζήτησης που οργανώνει η δημοτική κίνηση “Συνεργασία Πολιτών Χαϊδαρίου” με επικεφαλής τον Αποστόλη Θεοφίλη , την Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017 και ώρα 19.30, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Χαϊδαρίου (Στρ. Καραϊσκάκη 138 & Επαύλεως) .

Για τον σκοπό αυτό καλεί τους Πολίτες του Χαϊδαρίου να συμμετέχουν στην ανοιχτή αυτή συζήτηση , χωρίς ατζέντα , όπως υπογραμμίζουν οι διοργανωτές , ενώ όπως σημειώνουν στην πρόσκληση που εστάλη στην Athenswest , μέσα από την συζήτηση θα συν-διαμορφωθεί η ατζέντα των προτεραιοτήτων που έχει ανάγκη το Χαϊδάρι .

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της συγκεκριμένης δημοτικής κίνησης στο Χαϊδάρι και του επικεφαλής της Αποστόλη Θεοφίλη , που εντάσσεται σε έναν ευρύ κύκλο ανοιχτών συζητήσεων που θα ακολουθήσουν , με σκοπό να εκφραστούν όσες περισσότερες απόψεις και προβληματισμοί για τα προβλήματα αλλά και τις προοπτικές που διαθέτει η πόλη του Χαϊδαρίου .

Ανοιχτή πρόσκληση λοιπόν απευθύνει η “Συνεργασία Πολτών Χαϊδαρίου” και ο Αποστόλης Θεοφίλης σε κάθε Χαϊδαριώτισσα και σε κάθε Χαϊδαριώτη , να παρευρεθούν στην εκδήλωση και να εκφράσουν τις απόψεις , τους προβληματισμούς και να διατυπώσουν τις δικές τους προτάσεις για το παρόν και το μέλλον του Χαϊδαρίου .

Εδώ η Πρόσκληση