«Χαϊδάρι Αναγέννηση» – Γιάννης Κέντρης , η Διακήρυξη του νέου δημοτικού συνδυασμού

«Χαϊδάρι Αναγέννηση», είναι η ονομασία του δημοτικού συνδυασμού με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Κέντρη.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες με την συμμετοχή στελεχών – υποστηρικτών και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων , σε πανηγυρικό κλίμα αποφασίστηκε η ονομασία του νέου δημοτικού συνδυασμού, ενώ υπογράφηκε η διακήρυξη, το κείμενο της οποίας παρατίθεται παρακάτω.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης επιβεβαιώθηκε η ολόθερμη στήριξη στο πρόσωπο του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Κέντρη , για να αναπτυχθεί στη συνέχεια ένας πλούσιος διάλογος για τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσει ο δημοτικός συνδυασμός.

Κοινή υπήρξε η δήλωση όλων που συμμετείχαν στη σύσκεψη ότι είναι έτοιμοι να δώσουν με αποφασιστικότητα την μάχη των δημοτικών εκλογών , προκειμένου να αναδειχθεί ο δημοτικός συνδυασμός «Χαϊδάρι Αναγέννηση» πρώτη δύναμη και ως νέα δημοτική αρχή του Χαϊδαρίου , «ριχτεί» στην δουλειά για την Αναγέννηση της πόλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εντός των επόμενων ημερών θα λειτουργήσουν τα γραφεία του «Χαϊδάρι Αναγέννηση» , τα οποία βρίσκονται σε ένα από τα πλέον κεντροβαρικά σημεία του Χαϊδαρίου , στον πεζόδρομο της Στρ. Καραϊσκάκη.

Σε δήλωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κέντρης υπογράμμισε : «Καλώ κάθε συμπολίτη μου , ανεξάρτητα από την όποια πολιτική και κομματική του προτίμηση να συμμετέχει στον αγώνα για ένα αναγεννημένο Χαϊδάρι , για μια πόλη με ασφάλεια , υψηλό επίπεδο καθαριότητας , με κοινωνικές δομές που θα ανταποκρίνονται στις καθημερινές ανάγκες των συμπολιτών μας, με σύγχρονες αθλητικές και πολιτιστικές υποδομές που έχει ανάγκη το Χαϊδάρι και οι άνθρωποί του. Για αυτόν τον αγώνα , όλοι εμείς που απαρτίζουμε τον δημοτικό συνδυασμό «Χαϊδάρι Αναγέννηση» είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να επιτύχουμε»

Ακολουθεί η διακήρυξη

Διακήρυξη – Κάλεσμα

Χαϊδαριώτισσες, Χαϊδαριώτες,

Φίλες και Φίλοι

Εμείς , ενεργοί Πολίτες του Χαϊδαρίου, γνωρίζοντας ότι το συμφέρον της πόλης μας απαιτεί την μαζική ενεργοποίηση και συμμετοχή των συμπολιτών μας στα δημοτικά πράγματα, ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες που το Χαϊδάρι βιώνει την απραξία και την απομόνωση , ενώνουμε τις δυνάμεις μας και συγκροτούμε δημοτικό συνδυασμό με την ονομασία «Χαϊδάρι – Αναγέννηση», με σκοπό να διεκδικήσουμε την δημοτική αρχή στις προσεχείς δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Είμαστε Πολίτες του Χαϊδαρίου με κοινές αγωνίες και ανησυχίες για το παρόν και το μέλλον της πόλης μας

Πιστεύουμε στην δημιουργική δύναμη της Αυτοδιοίκησης που υπηρετεί τους Πολίτες και αγωνίζεται για την συνοχή και ανάπτυξη του κοινωνικού ιστού

Βιώνουμε τα προβλήματα της πόλης μας η οποία έχει περιέλθει σε λειτουργικό και αισθητικό τέλμα , με εμφανή πλέον τα σημάδια της υπανάπτυξης

Είμαστε πεπεισμένοι ότι με την ενότητα , την πλατιά ενεργοποίηση όλων των υγιών δυνάμεων της πόλης μας και με κοινή επιδίωξη το συμφέρον του Χαϊδαρίου και των ανθρώπων του , μπορεί να αναστραφεί η πορεία καθόδου και όλοι μαζί με σχέδιο και δουλειά να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για την Αναγέννηση του τόπου μας.

Με αίσθημα ευθύνης , ωριμότητα , παρρησία αλλά και αποφασιστικότητα , δηλώνουμε ότι είμαστε έτοιμοι να δώσουμε , με όρους Νίκης την «μάχη» των επόμενων δημοτικών εκλογών, αναδεικνύοντας τον δημοτικό συνδυασμό «Χαϊδάρι – Αναγέννηση» πρώτη δύναμη.

Σε αυτή την «μάχη», επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος είναι ο άξιος συμπολίτης μας Γιάννης Κέντρης, το αδιαμφισβήτητο ήθος του οποίου, η εντιμότητα , η ντομπροσύνη που τον χαρακτηρίζει , η επιστημονική του κατάρτιση, η εργατικότητα , η Αυτοδιοικητική του εμπειρία και κυρίως η αγάπη του για την πόλη και τους ανθρώπους της , αποτελούν τις καλύτερες εγγυήσεις για μια νέα δημιουργική πορεία ανάπτυξης και προόδου για το Χαϊδάρι.

Καλούμε κάθε Χαϊδαριώτισσα , κάθε Χαϊδαριώτη, να βαδίσουμε μαζί , σταθερά και αξιόπιστα τον δρόμο προς την Αναγέννηση της πόλης μας.

Όλοι μαζί , με σχέδιο, όραμα , αποφασιστικότητα και δουλειά για το Χαϊδάρι που μας αξίζει.

«Χαϊδάρι – Αναγέννηση»