Χαϊδάρι – Ολοκληρώθηκε η κατ’ οίκον διανομή προϊόντων του προγράμματος ΤΕΒΑ

Στο Χαϊδάρι ολοκληρώθηκε η η κατ’ οίκον διανομή προϊόντων του προγράμματος ΤΕΒΑ , στους περίπου 450 δικαιούχους του συγκεκριμένου προγράμματος.

Συγκεκριμένα : Την Πέμπτη 9 και Παρασκευή 10 Απριλίου ο Δήμος Χαϊδαρίου σε συνεργασία με τον ΑΣΔΑ πραγματοποίησε κατ’ οίκον διανομή τροφίμων, βρεφικών ειδών και ειδών βασικής υλικής συνδρομής στους περίπου 450 δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ. Διανεμήθηκαν διπλές από τις συνήθεις ποσότητες ξηρών τροφίμων (ελαιόλαδο, αλεύρι, φασόλια, φακές, ζυμαρικά, ρύζι, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, τομάτες σε κονσέρβα), 6 είδη βασικής υλικής συνδρομής (οδοντόκρεμα, σαμπουάν, πράσινο σαπούνι, σκόνη πλυντηρίου, υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης, υγρό πιάτων), καθώς και βρεφικές πάνες και μωρομάντηλα.

Παράλληλα, τις ίδιες ημέρες Πέμπτη και Παρασκευή πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Χαϊδαρίου κατ’ οίκον διανομή τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής σε περίπου 250 ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Οι διανομές υλοποιήθηκαν από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου υπό την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Φώτη Θεοδωρακόπουλου και με πιστή τήρηση όλων των μέτρων υγιεινής που ορίζονται για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Την Δευτέρα 13 και Τρίτη 14 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί από τον Δήμο Χαϊδαρίου διανομή τροφίμων για την Πασχαλινή περίοδο σε περίπου 100 οικογένειες οι οποίες δεν περιλαμβάνονται στις παραπάνω κατηγορίες ωφελουμένων.