Με πολιτικούς του φίλους στο Χαϊδάρι ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Στο "μενού" και τα Αυτοδιοικητικά του Χαϊδαρίου

Με πολιτικούς του φίλους στο Χαϊδάρι , βρέθηκε ο Βουλευτής της ΝΔ και πρώην Υπουργός Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης , την Τρίτη 24 Οκτωβρίου το βράδυ , προσκεκλημένος του γνωστού Χαϊδαριώτη Παναγιώτη Καραμανή, ο οποίος συνδέεται με μακρόχρονη φιλία με την οικογένεια Βαρβιτσιώτη.

Συγκεκριμένα , ο κ. Βαρβιτσιώτης ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του κ. Καραμανή και η γνωστή ταβέρνα στην περιοχή του Δαφνιού “Ο Μπέμπης” φιλοξένησε τον πρώην Υπουργό και νυν Βουλευτή της Β εκλογικής περιφέρειας Αθηνών με τους πολιτικούς του φίλους .

Οι κ.κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Αποστόλης Θεοφίλης , Βαγγέλης Καραμανής, η κυρία Κωνσταντίνα Αδαμοπούλου, ο κ. Βασίλης Κωνσταντακόπουλος – Όρθιος ο κ. Μάριος Χριστόπουλος

Ανάμεσα στο πολύ καλό φαγητό και το εξαιρετικό κρασί , ιδιαίτερα γνωρίσματα της γνωστής ταβέρνας , η βραδιά κύλησε σε χαλαρούς ρυθμούς , με συζήτηση για τα κεντρικά πολιτικά ζητήματα , με αναφορές στις θέσεις της ΝΔ σε συγκεκριμένους τομείς της οικονομικής και κοινωνικής ζωής , την Αυτοδιοίκηση , αλλά και για τα τοπικά Χαϊδαριώτικα δρώμενα.

Ο Βουλευτής δέχτηκε αρκετές ερωτήσεις , τις οποίες απάντησε βάζοντας την δική του προσωπική σφραγίδα , ενώ είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τον κ. Αποστόλη Θεοφίλη , που ήδη έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Χαϊδαρίου, σχολιάζοντας μάλιστα θετικά την διακήρυξη – κάλεσμα της δημοτικής κίνησης “Συνεργασία Πολιτών Χαϊδαρίου”, στην οποία επικεφαλής είναι ο κ. Θεοφίλης.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης διαβάζει την διακήρυξη της “Συνεργασία Πολιτών Χαϊδαρίου”

Από την παρέα δεν έλειψαν τα καλόγουστα αστεία , δίνοντας ξεχωριστό τόνο στην βραδιά , η οποία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα , για να αποχωρήσει ο πρώην Υπουργός , εκφράζοντας , τόσο προς τον οικοδεσπότη κ. Παναγιώτη Καραμανή , όσο και προς το σύνολο της συντροφιάς τις θερμότερες ευχαριστίες του.

Την όμορφη συντροφιά αποτέλεσαν οι κυρίες Κωνσταντίνα Αδαμοπούλου , Άννα Παπαγεωργίου, Έρη Καρανίκα , οι κ.κ. Βασίλης Κωνσταντακόπουλος , Κώστας Κοκορέτσας , Σταύρος Θεοφίλης , Μάριος Χριστόπουλος , Σωκράτης Σωτηρόπουλος, Βαγγέλης Καραμανής , Βασίλης Χρυσόπουλος , Παναγιώτης Βελέντζας , Νίκος Σαμπάνης , Γιάννης Αλεξόπουλος , ο Δ/ντής του Πολιτικού Γραφείου του κ. Βαρβιτσιώτη κ. Βασίλης Ασημακόπουλος και ένας δικός μας άνθρωπος , ο Δ/ντής Επικοινωνίας & ΜΜΕ του mediakit.gr Μάκης Μοσχοβούδης