Συνάντηση του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ.Πατούλη με τον Γενικό Διευθυντή του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Με τον Γενικό Διευθυντή του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κ. Δήμτσα , συναντήθηκε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης .

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν ο προγραμματισμός των κοινών δράσεων στη βάση του συμφώνου συνεργασίας που υπέγραψε η ΚΕΔΕ με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κατά τη διάρκεια του τακτικού Συνεδρίου της Ένωσης στη Θεσσαλονίκη .

Ειδικότερα κατά τη συζήτηση συμφωνήθηκε η δρομολόγηση επισκέψεων σε όλη τη χώρα προκειμένου να γίνει η καταγραφή όλων των κοινωνικών δομών και των δράσεων που υλοποιούνται από την ΚΕΔΕ σε συνεργασία με την Ιερά Αρχιεπισκοπή, με στόχο τον καλύτερο συντονισμό και την ενίσχυση των υπηρεσιών κοινωνικής και ανθρωπιστικής βοήθειας.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ τόνισε τα εξής:

«Η πολύ εποικοδομητική συνεργασία των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την «Αποστολή» και την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών επισφραγίζουν την θέληση και τη δυναμική για ουσιαστική προσφορά και κοινωνική φροντίδα στο συνάνθρωπο. Όλοι μαζί θα καταφέρουμε να δώσουμε το παρόν εκεί που μας χρειάζονται σε κάθε ανάγκη με ανθρωπιά και αλληλεγγύη. Σε συνέχεια του συμφώνου της συνεργασίας που υπογράψαμε στη Θεσσαλονίκη, διευρύνουμε τη συνεργασία μας για να στηρίξουμε τους αδύναμους, τους άνεργους, τους ανασφάλιστους, τους ανθρώπους που χάνουν την ελπίδα τους καθημερινά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας μας».