Βιντεοσκοπημένο μήνυμα του Προέδρου της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου με αφορμή τα μέτρα για τον Κορωνοϊό – Covid-19 «Να βγούμε νικητές από τη μάχη»

Βιντεοσκοπημένο μήνυμα του Προέδρου της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου με αφορμή τα μέτρα για τον Κορωνοϊό – Covid-19 «Να βγούμε νικητές από τη μάχη», αναφέρει χαρακτηριστικά

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, έστειλε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα που απευθύνεται σε όλους τους Αιρετούς, τους εργαζόμενους στην Αυτοδιοίκηση αλλά και στους πολίτες που δοκιμάζονται από την νέα πραγματικότητα του Κορωνοϊού.

Στο μήνυμά του ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, στέκεται ιδιαίτερα στο σπουδαίο έργο που επιτελούν και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία όλοι οι εργαζόμενοι στους Δήμους. Από την καθαριότητα και την ύδρευση, μέχρι τις κοινωνικές δομές, για μία ακόμη φορά δείχνουν ότι ο πολίτης και η κάθε τοπική κοινωνία μπορεί να βασίζεται στο Δήμο της.

Ο κ. Παπαστεργίου καλεί όλους τους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες και τα μέτρα για την μείωση της εξάπλωσης του φονικού ιού ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις οδηγίες της Κυβέρνησης και των αρμόδιων αρχών.

 

Μέσα σε ένα λεπτό, ο κ. Παπαστεργίου τονίζει την ατομική υπευθυνότητα αλλά και την κοινωνική ευθύνη όλων μας για να «βγούμε νικητές από τη μάχη» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.
«Μένουμε στο σπίτι.  Αλλά μένουμε πιστά, δίπλα στον πολίτη» είναι το μήνυμα του Δημήτρη Παπαστεργίου.