Σε εκδήλωση στο Χαϊδάρι ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης

Σε εκδήλωση στο Χαϊδάρι παραβρέθηκε ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, εκδήλωση που οργάνωσε ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τη Νέα Αρχή Πέτρος Καραβίτης προκειμένου να ευχαριστήσει τους φίλους και συμπολίτες του που στήριξαν την υποψηφιότητά του.

Στην αναγκαιότητα να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά προβλήματα και οι γραφειοκρατικές αγκυλώσεις που ταλαιπωρούν τους πολίτες αναφέρθηκε ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του .

Όπως υπογράμμισε στόχος της Νέας Αρχής είναι η επίλυση των προβλημάτων των πολιτών της Αττικής και η ισότιμη ανάπτυξη όλων των περιοχών της. «Είμαστε αποφασισμένοι να δημιουργήσουμε την Αττική που ονειρευόμαστε και για το λόγο αυτό θα κάνουμε τα πάντα για όλα τα σημεία της Αττικής. Θα βάλουμε σε προτεραιότητα εκείνα που είχαν αμελήσει οι προηγούμενες διοικήσεις. Συνεχίζουμε αποφασισμένοι να δημιουργήσουμε την Αττική που ονειρευόμαστε».
Ο Γ. Πατούλης, αφού ευχαρίστησε τους πολίτες για τη θερμή υποδοχή , επισήμανε ότι ως νέος Περιφερειάρχης θα εργαστεί για το μεγάλο στοίχημα της αναπτυξιακής επανεκκίνησης Αττικής.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσε πλήθος κόσμου, οι υποψήφιοι Βουλευτές Γεράσιμος Γιακουμάτος και Δημήτρης Μαραβέλιας, ο νέος Δήμαρχος Χαϊδαρίου ο Βαγγέλης Ντηνιακός, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου Απόστολος Θεοφίλης ,Περιφερειακοί Σύμβουλοι και στελέχη της Νέας Αρχής.