“Θα είμαι υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής”

“Θα είμαι υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής”, δηλώνει ο σημερινός Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο, υπογραμμίζοντας ότι  καταλυτικό ρόλο στην απόφασή του αυτή έπαιξε η στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου της, κυρίου Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του Γιώργου Πατούλη

Θα είμαι υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής

Ύστερα από 20 χρόνια προσφοράς στην Τοπική Αυτοδιοίκηση διεκδικώ την εμπιστοσύνη των πολιτών της μεγαλύτερης Περιφέρειας της πατρίδας μας. Καταλυτικό ρόλο στην απόφασή μου αυτή έπαιξε η στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου της, κυρίου Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οι πολίτες της Αθήνας, του Πειραιά και όλων των Δήμων της Αττικής αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα. Ο στόχος και το σχέδιό μου είναι η Περιφέρεια να συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη, στην αντιμετώπιση της ανεργίας, στη στήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας και της μεσαίας τάξης, στην προστασία και έμπρακτη αλληλεγγύη για τις πιο αδύναμες κοινωνικές ομάδες. Θα κάνουμε τα πάντα για την ασφάλεια σε όλες τις γειτονιές και για να δώσουμε ευκαιρίες και προοπτικές στους νέους ανθρώπους.

Δυστυχώς, η παρούσα διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, απέτυχε παταγωδώς! Τα αποτελέσματα της μνημειώδους ανικανότητας που τη διακρίνει ήταν τραγικά. Η αποτυχία των διοικούντων ήταν απόλυτη σε όλα τα επίπεδα. Αποδείχτηκε ανεπαρκής στη διαχείριση όλων των κρίσιμων ζητημάτων. Στήριξε την εκλογή της στο λαϊκισμό και στα ψέματα. Διοίκησε χωρίς σχέδιο και ενέτεινε όλα τα μεγάλα προβλήματα.

Η Περιφέρεια Αττικής οφείλει να υιοθετήσει ένα νέο πιο αποτελεσματικό μοντέλο αυτοδιοίκησης. Έχουμε τη βούληση να ενώσουμε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της Περιφέρειας, να συνεργαστούμε με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, με όλους τους συναδέλφους δημάρχους, χωρίς να κάνουμε κανενός είδους διάκριση κομματική, ιδεολογική.

Αυτός ήταν, άλλωστε, ο δρόμος που ακολούθησα όλα αυτά τα χρόνια και στην πολιτική και στην ιατρική -κοινωνική μου δράση. Έχουμε τη γνώση, την εμπειρία, το σχέδιο και την αποφασιστικότητα για σκληρή δουλειά, για να πάμε όλες τις γειτονιές και την Περιφέρεια μπροστά.

Σήμερα κάνουμε μια Νέα Αρχή για την Αττική.

Και στις 26 Μαΐου, η Αττική γυρίζει σελίδα. Ξεκινάμε!