Στα έργα οδοποιίας στον Αγ. Ι. Ρέντη , ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης

Τα έργα οδοποιίας στον Αγ. Ι. Ρέντη , επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης  , ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 3.200.000,00 € , που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Αττικής και υλοποιείται με ευθύνη και επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης της Περιφέρειας Αττικής με το Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη .

Τα έργα οδοποιίας πραγματοποιούνται στο τρίγωνο Λ. Κηφισού – Μακρυγιάννη – Θηβών στον Ελαιώνα, στον Αγ. Ι. Ρέντη και κατά την επίσκεψή του ο κ. Γραβρίλης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Νίκαιας – Ρέντη κ. Γιώργο Ιωακειμίδη και στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου και του αναδόχου, οι οποίοι παρουσίασαν τις εκτελούμενες εργασίες αλλά και την τελική στόχευση του έργου.

Στο πλαίσιο του έργου θα γίνει διάνοιξη και ανακατασκευή οδών, συνολικού μήκους περίπου τριών χιλιομέτρων, με κυριότερο τον άξονα της 28ης Οκτωβρίου που θα συνδέει την οδό Στρατηγού Μακρυγιάννη με την οδό Θηβών και στις καθέτους οδούς Πίνδου, Καρκαβίτσα, Σικελιανού και Μπότσαρη.

Εξίσου σημαντικές είναι οι παρεμβάσεις και στις οδούς Ρίτσου, Ολυμπίας, Κουντουριώτου και Κένεντυ.

Η ολοκλήρωση του έργου δίνει λύσεις στα προβλήματα προσβασιμότητας των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή αλλά και στο Νοσοκομείο της Νίκαιας μέσω της 28ης Οκτωβρίου και συμβάλει στην περιβαλλοντικά και χωροταξική τακτοποίηση της ευρύτερης περιοχής.