“Η ακτή Σκαραμαγκά δεν πωλείται”

“Η ακτή Σκαραμαγκά δεν πωλείται”, τονίζει σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη “Χαϊδάρι ξανά” με επικεφαλής τον Βαγγέλη Ντηνιακό , ανακοίνωση η οποία εξεδόθη με αφορμή δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για τον επικείμενο διαγωνισμό σχετικά με την πώληση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και το ενδεχόμενο να συμπεριλαμβάνεται σε αυτόν και μέρος της έκτασης των 220 στρεμμάτων της προβλήτας 4.

“Άμεσα τίθεται επιτακτικά η ανάγκη να υλοποιηθεί το συγκεκριμένο αίτημα που ήδη σχεδόν 3 χρόνια, έχουμε ως παράταξη διατυπώσει. Τη νομική κατοχύρωση της έκτασης με την υπογραφή συμβολαιογραφικού προσυμφώνου μεταξύ του Δήμου Χαϊδαρίου και της Κυβέρνησης .Το συγκεκριμένο αίτημα μας μάλιστα είχαμε θέσει στον τότε αρμόδιο Χαϊδαριώτη Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Βίτσα ο οποίος και το ειχε αποδεχτεί. Επιτέλους ο καθένας να πάρει συγκεκριμένη θέση που να υπερασπίζει τα συμφέροντα της πόλης μας και των κατοίκων της και να πάψει να κρύβεται πίσω από όποιες γραφειοκρατικές δήθεν δυσκολίες και δικαιολογίες.”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Είναι γεγονός ότι το συγκεκριμένο θέμα είναι εξαιρετικής σημασίας για την πόλη του Χαϊδαρίου και μόνο φήμες για το θέμα πρέπει να κινητοποιήσουν την σημερινή δημοτική αρχή Σελέκου , το σύνολο της αντιπολίτευσης και τους κοινωνικούς φορείς της πόλης.