Αλέκος Μυλωνάς – Μια δυναμική υποψηφιότητα για την Δημαρχία του Ασπροπύργου

Αλέκος Μυλωνάς , ένας νέος επιστήμονας , δυναμικός και αποφασισμένος να αλλάξει την λειτουργική και αισθητική πορεία του Ασπροπύργου .

Με την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος της πόλης , το βέβαιο είναι ότι δημιουργούνται νέα δεδομένα στα Αυτοδιοικητικά πράγματα του Ασπροπύργου , ενώ βάζει το «παιχνίδι» της τοπικής εξουσίας σε νέο πλαίσιο, με νέους όρους αλλά και προοπτική.

Ο Αλέκος Μυλωνάς είναι επιστήμονας , μηχανολόγος – μηχανικός , Πρόεδρος του τοπικού συλλόγου των μηχανικών , ενώ ταυτόχρονα διαθέτει εμπειρία περί των δημοτικών ζητημάτων , αφού είχε διατελέσει κατά το παρελθόν , Αντιδήμαρχος Ασπροπύργου.

Με την παρότρυνση πολλών νέων αλλά και παλαιοτέρων φίλων του και έχοντας ο ίδιος την βαθιά πεποίθηση ότι ήρθε ο καιρός να πάει ο Ασπρόπυργος Μπροστά , η απόφαση του Αλέκου Μυλωνά να διεκδικήσει την δημαρχία της πόλης στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση , είναι οριστική.

Έτσι, την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 στις 9 το βράδυ με κεντρικό σύνθημα ΜΠΡΟΣΤΑ , ξεκινάει με εκδήλωση που οργανώνει στο ΑΜΥΛΟ ( Σαλαμίνος 51 Ασπρόπυργος) και για τον σκοπό αυτό προσκαλεί τους συμπολίτες του να βρεθούν στον συγκεκριμένο χώρο για να προχωρήσουν  «Μαζί από την Αρχή».