Αλληλεγγύη με πράξεις κάθε μέρα στο Αιγάλεω

Αλληλεγγύη με πράξεις κάθε μέρα στο Αιγάλεω από τους ανθρώπους της διεύθυνσης κοινωνικής προστασίας του δήμου, επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης , ιδιαίτερα αυτή την δύσκολη περίοδο.

Ο Δήμος έχοντας ενισχύσει το πρόγραμμα «Παροχής Υπηρεσιών Κοινωνικής Φροντίδας και Αλληλεγγύης», στέκεται δίπλα σε δημότες που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν .

Οι άνθρωποι της κοινωνικής υπηρεσίας παραδίνουν είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, συσσίτια, αλλά και φάρμακα, ενώ προσφέρουν παράπλευρες υγειονομικές υπηρεσίες, συνοδεύουν ηλικιωμένους σε τράπεζες ή και ταχυδρομείο, τους υποστηρίζουν ψυχολογικά, ενώ υλοποιείται και η διανομή ΤΕΒΑ κατ’ οίκον.

Βρίσκονται σε επιφυλακή όλο το εικοσιτετράωρο, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους  για τους συνανθρώπους μας, ενώ συνεχίζουν να εργάζονται, ακόμα και εξ αποστάσεως όταν χρειάζεται, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες.

“Θέλω να τους συγχαρώ, προσωπικά, που συνεχίζουν τη σημαντική αποστολή τους και χαίρομαι που οι δημότες μας και οι θεσμικοί και παραγωγικοί φορείς, όλη η πόλη δηλαδή, αγωνίζεται δίπλα τους! Συνεχίζουμε μαζί.” , υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας