Για το ανθρωπιστικό και κοινωνικό του έργο – Βράβευσε τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Για το ανθρωπιστικό και κοινωνικό του έργο, βράβευσε τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών , σε εκδήλωση υπό την ευλογία του Μακαριοτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου , η οποία ήταν αφιερωμένη στον εθελοντισμό.

Κατά την εκδήλωση όπου κόπηκε και η πίτα για το νέο έτος, βραβεύθηκε και ο Γενικός Διευθυντής του φιλανθρωπικού οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Κ.Δήμτσας για την κοινωνική δράση του οργανισμού και τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Το βραβείο του κ. Δήμτσα παρέλαβε ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της «Αποστολής» Ι.Πεταλάς.

 ανθρωπιστικό και κοινωνικό ΠατουληςΠαρουσία πλήθους κόσμου και εκπροσώπων του κοινωνικού και επιχειρηματικού κόσμου ο κ. Πατούλης δέχθηκε τα συγχαρητήρια για το πολύτιμο έργο που επιτελεί το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, το οποίο είναι αποτέλεσμα της γόνιμης και ιδιαίτερα εποικοδομητικής συνεργασίας του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών με την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Στην ομιλία του ευχαρίστησε τα μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου για την τιμητική βράβευση και αναφέρθηκε στις σημαντικές πρωτοβουλίες που έχουν ληφθεί μέσα από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής όπως τα Υγειονομικά Οδοιπορικά, οι εμβολιαστικές εκστρατείες, η Κοινωνική Τράπεζα Φαρμάκου με στόχο την πρόληψη και τη θεραπεία της ασθένειας σε οικονομικά αδύναμους ασθενείς.

 ανθρωπιστικό και κοινωνικό ΠατουληςΣε δηλώσεις του τόνισε χαρακτηριστικά «Με τους εθελοντές γιατρούς μας και όλους τους συνεργαζόμενους φορείς, προσπαθούμε καθημερινά, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και η ΚΕΔΕ σε συνεργασία με την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Αρχιεπισκοπής, να ανακουφίσουμε τον ανθρώπινο πόνο, να δώσουμε λύση, να θεραπεύσουμε τον κάθε ασθενή που περνά το κατώφλι του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής. Στην Ελλάδα της κρίσης στεκόμαστε ουσιαστικά δίπλα στους πολίτες που υποφέρουν, που έχασαν τη δουλειά τους και βρέθηκαν εν μια νυκτί στο δρόμο και δεν έχουν πρόσβαση σε καμιά δομή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια με την ίδια θέρμη και την ίδια όρεξη. Η πολύ εποικοδομητική συνεργασία των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την «Αποστολή» και την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών επισφραγίζουν την θέληση και τη δυναμική για ουσιαστική προσφορά και κοινωνική φροντίδα στο συνάνθρωπο».

πηγή : www.aftodioikisinews.gr