Η απάντηση Ντηνιακού στον Νίκο Καραγιάννη

Η απάντηση Ντηνιακού στον Νίκο Καραγιάννη έχει από όλα , από “κομμουνιστές του χαβιαριού”, μέχρι αναφορά στον Στάλιν και το Περισσό.

Κατά τα άλλα , η άποψη κάποιων ότι το κλίμα δεν πρέπει να πολωθεί , μάλλον περισσότερο ως ευχή ακούγεται, αφού η πραγματικότητα που διαμορφώνεται άλλο δείχνει.

Ας δούμε την απάντηση του κ. Βαγγέλη Ντηνιακού

Με καθυστέρηση αρκετών ημερών στις καταγγελίες μας για προχειρότητες και σκοπιμότητες της Δημοτικής αρχής σε βάρος της πόλης, απάντησε ξαφνικά αντί του κ Σελέκου ο αντιδήμαρχός του κ. Καραγιάννης.

Μήπως άραγε για αλλού “βαράει” την καμπάνα ο κ Καραγιάννης όταν μιλάει για “δήμαρχο με το ζόρι” και εννοεί ότι με το ζόρι θέλει να παραμείνει δήμαρχος ο κ Σελέκος; Μήπως για τα περί δεκάδων χιλιάδων ευρώ, που αυθαίρετα αναφέρει, κάτι άλλο θέλει να πει και δεν το λέει; Δηλαδή μήπως καρφώνει έτσι τους προνομιούχους “κομμουνιστές του χαβιαριού” συνοδοιπόρους του, οι οποίοι έχουν κάνει τις σεβαστές κατά τα άλλα -πλην όμως αντιφατικές- προσωπικές “καλοπερασάκικες” επιλογές στη ζωή τους, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να τις κρύψουν;

Όσο για τα “φερέγγυα επιχειρηματικά συμφέροντα”, που επικαλείται, μάλλον αποκαλύπτει εκ παραδρομής τι δεν έκαναν επί πέντε χρόνια ο δήμαρχός του και ο ίδιος για τα συμφέροντα που ζημίωσαν το Δήμο.

Για τα περί δήθεν Βιβλιοθήκης και τα περί δήθεν Μουσείων που αναφέρει ότι υλοποιούν, αυτά, όπως αντιλαμβάνονται οι συμπολίτες μας, δεν θα είναι δήθεν όταν διεκδικηθούν και κατακτηθούν νέοι χώροι, όταν μελετηθούν με σοβαρότητα και φτιαχτούν κατάλληλα κτίρια.

Μια βεβιασμένη προεκλογικά μεταφορά βιβλίων και αντικείμενων ιστορικής μάλιστα σημασίας σε χώρους άσχετους, ακατάλληλους και σχεδιασμένους για άλλες χρήσεις είναι μόνο για να λέμε ότι κάναμε δήθεν έργο και τίποτα παραπάνω!

Τέλος, σχετικά με την πρότασή μας στο Δημοτικό Συμβούλιο για όσο διαρκεί η οικονομική και κοινωνική κρίση, να γίνει το Αίθριο ένας χώρος σίτισης και αναψυχής του ευάλωτου πληθυσμού του Δήμου, σε συνεργασία με το εθελοντικό κίνημα, γιατί άραγε κ. Καραγιάννη την απορρίψατε και την αποκρύπτετε;

Υ.Γ Αν ο κύριος Καραγιάννης θέλει με το “στανιό” να παραμείνει αντιδήμαρχος εις βάρος των Χαϊδαριωτών, οπότε και παραλογιζόμενος όπως βλέπουμε δε μπορεί να διαχειριστεί την αποτυχία του, ας μην αγχώνεται για το στρατευμένο πολιτικό του μέλλον. Η σταλινική προσήλωση στο κόμμα που με ευλάβεια υπηρετεί θα τον επιβραβεύσει, απονέμοντάς του σίγουρα μία θέση κομματικού υπαλλήλου στον Περισσό.