Έντονη κινητικότητα στο “στρατόπεδο” του Αποστόλη Θεοφίλη-Νέα προσχώρηση στην “Συνεργασία Πολιτών Χαϊδαρίου”;

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται στο “στρατόπεδο” του Αποστόλη Θεοφίλη , της δημοτικής κίνησης “Συνεργασία Πολιτών Χαϊδαρίου ” ,  με συναντήσεις που πραγματοποιεί ο επικεφαλής της με πρόσωπα , που είτε  εμφανίζονται για πρώτη φορά στο τοπικό πολιτικό σκηνικό , είτε με άλλα που ήδη έχουν παρουσία στα τοπικά πράγματα του Χαϊδαρίου .

Καλά πληροφορημένες πηγές της στήλης κάνουν λόγο για γνωστή καθηγήτρια που είχε εκτεθεί ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ,με συνδυασμό που εκπροσωπείται στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο και που σε συνάντηση που είχε με τον κ. Θεοφίλη συμφώνησε μαζί του την συμπόρευση της με την “Συνεργασία Πολιτών Χαϊδαρίου” .

Όπως μας ενημέρωσε ο κ. Θεοφίλης , σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του , τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει σχετική δήλωση.

Παρά το γεγονός ότι η θερινή ραστώνη δεν προσφέρεται για πολιτικές δράσεις , ο Αποστόλης Θεοφίλης και οι συνεργάτες του , αξιοποιούν δημιουργικά αυτόν τον πολιτικό χρόνο , ενώ προετοιμάζονται για την εκδήλωση-συζήτηση που διοργανώνουν την Δευτέρα 10 Ιουλίου στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Χαϊδαρίου με θέμα “Χωρίς Ατζέντα , συζητάμε για την πόλη μας – Τα προβλήματα και τις προοπτικές της” .

Ήδη , μέλη της κίνησης με επικεφαλής τον ίδιο, σε προγραμματισμένες περιοδείες τους διανέμουν την πρόσκληση της εκδήλωσης προσκαλώντας τους Πολίτες να συμμετέχουν στην ανοιχτή συζήτηση για το παρόν και το μέλλον του Χαϊδαρίου .