“Παταγώδης η αποτυχία του κ. Σελέκου” – Σφοδρή επίθεση από τον Γιάννη Κέντρη

“Παταγώδης η αποτυχία του κ. Σελέκου”, είναι η χαρακτηριστική φράση που επιγράφεται η ανακοίνωση του  υποψηφίου Δημάρχου Χαϊδαρίου Γιάννη Κέντρη, ασκώντας σκληρή κριτική σε βασικούς τομείς της δημαρχιακής πορείας του σημερινού Δημάρχου, με πρώτο και κύριο ον τομέα της καθαριότητας.

Η αφορμή για την ανακοίνωση του επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού “Χαϊδάρι Αναγέννηση” Γιάννη Κέντρη υπήρξε , όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, η διαδικτυακή συνέντευξη που έδωσε ο κ. Σελέκος σε αυτοδιοικητική ιστοσελίδα και η αναφορά του στο θέμα της καθαριότητας.

“Ανεπιτυχής η προσπάθειά του να πείσει τους Χαϊδαριώτες ότι έπραξε έργο και μάλιστα στον ευαίσθητο τομέα της Καθαριότητας, όταν όλοι οι κάτοικοι της πόλης ζουν καθημερινά σε μια βρώμικη πόλη.”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο

Ο κ. Γιάννης Κέντρης

Παταγώδης η αποτυχία του κ. Σελέκου

Οργή και αγανάκτηση προκαλούν τα όσα ακούσαμε από τον κ. Σελέκο σε διαδικτυακή συνέντευξή του σε αυτοδιοικητική ιστοσελίδα. Ανεπιτυχής η προσπάθειά του να πείσει τους Χαϊδαριώτες ότι έπραξε έργο και μάλιστα στον ευαίσθητο τομέα της Καθαριότητας, όταν όλοι οι κάτοικοι της πόλης ζουν καθημερινά σε μια βρώμικη πόλη. Επιδίωξε να καλύψει τη συνολική αναποτελεσματικότητα της Δημοτικής του Αρχής με προφάσεις του τύπου δεν είχε προσωπικό και μηχανολογικό εξοπλισμό.

Επειδή είμαι ιδιαίτερα ευαίσθητος πάνω στον τομέα αυτό, για τον οποίο εργάστηκα ως επικεφαλής Αντιδήμαρχος την περίοδο 2007-2013, αναγκάζομαι να παρέμβω με τη συγκεκριμένη ανακοίνωσή μου.

Την προαναφερόμενη περίοδο, το Χαϊδάρι καταλάμβανε περίοπτη θέση σε επίπεδο καθαρής πόλης, γεγονός που αποτελεί αναμφισβήτητη διαπίστωση από την συντριπτική πλειοψηφία των Χαϊδαριωτών. Την περίοδο εκείνη με αυταπάρνηση, ξεχωριστό ζήλο και με την συνεργασία των εργαζομένων στην Υπηρεσία Καθαριότητας κερδήθηκε σε καθημερινή βάση το στοίχημα της καθαρής πόλης.

Ο κ. Σελέκος εγκλωβισμένος στις κομματικές του ιδεοληψίες, κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του, νομίζοντας ότι έτσι θα κοροϊδέψει τους Χαϊδαριώτες. Όμως, οι πολίτες αυτής της πόλης έχουν μάτια και βλέπουν και μυαλό να αντιλαμβάνονται το μέγα ψέμα που προσπαθεί να “σερβίρει”. Η αποτυχία τόσο του ιδίου όσο και των συνεργατών του στον τομέα Καθαριότητας είναι πλήρης και έχει καταγραφεί με τα πιο μελανά χρώματα.

Επιπρόσθετα, επέλεξε να μας παρουσιάσει νέο μηχανολογικό εξοπλισμό μόλις τέσσερις μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές, ενώ τεσσερισήμισι και πλέον χρόνια της δημαρχιακής του θητείας σφύριζε αδιάφορα. Η πολιτική του αυτή αναδεικνύει και το πολιτικό ηθικό πλαίσιο που επέλεξε για να κάνει τον προεκλογικό του αγώνα. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Μεταξύ άλλων μίλησε για έργο υποδομής, όπως η αντιπλημμυρική θωράκιση στην προσπάθειά του να οικειοποιηθεί ένα έργο που δεν είναι δικό του αλλά της Περιφέρειας.

Και σε αυτό το σημείο ρωτώ: Πόσες Προγραμματικές Συμβάσεις έχετε συνάψει προκειμένου να αξιοποιήσουμε χρηματοδοτικούς πόρους; Ή μήπως το έργο σχετικά με τις δύο πεζογέφυρες είναι δικό σας;

Βεβαίως το όραμά σας για την πόλη εξαντλήθηκε στην υπόσχεση ότι θα ασφαλτοστρώσετε τους κατεστραμμένους δρόμους της πόλης.

Όχι άλλα καθρεφτάκια στους Χαϊδαριώτες κ. Σελέκο.

Καθαριότητα, συγκοινωνιακή σύνδεση, ασφάλεια των πολιτών, κοινωνική πολιτική, αθλητισμός – πολιτισμός, καθημερινότητα του Χαϊδαριώτη και της Χαϊδαριώτισσας, για όλα αυτά και άλλα ακόμη, η φράση που σας ταιριάζει είναι μία: Παταγώδης αποτυχία.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΝΤΡΗΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου