Ασπρόπυργος – Συγκινητική η ανταπόκριση των δημοτών στη δράση του «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Για την συγκέντρωση χριστουγεννιάτικων δώρων για τα παιδιά της πόλης που το έχουν ανάγκη

Συγκινητική υπήρξε η ανταπόκριση των δημοτών του Ασπροπύργου στη δράση του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» ,

η οποία ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία και είχε σκοπό την συγκέντρωση παιχνιδιών, δώρων και βιβλίων, το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021,

που διεξήχθη στο Δημαρχείο Ασπροπύργου, σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», με κύριο στόχο κανένα παιδί στον Ασπρόπυργο να μην μείνει χωρίς δώρο αυτές τις γιορτές. Η συμμετοχή των δημοτών ήταν συγκινητική και η συγκέντρωση παιχνιδιών ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Ο Δήμος Ασπροπύργου και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», με την από κοινού δράση τους, κατάφεραν να ευαισθητοποιήσουν όλους τους δημότες, μικρούς και μεγάλους να προσφέρουν στα παιδιά αυτά που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Οι ενέργειες του Δήμου, αναφορικά με τις οικονομικά αδύναμες οικογένειες της πόλης συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό τόσο μέσω των Κοινωνικών Υπηρεσιών όσο και των Κοινωνικών Δομών που λειτουργούν στο Δήμο. Η ευημερία των πολιτών και κυρίως των παιδιών αποτελεί κύρια προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής και ύψιστο στόχο της .

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου Νίκος Μελετίου μαζί με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας Σοφία Μαυρίδη ευχαριστούν θερμά όλους τους δημότες για τα δώρα που επέλεξαν να προσφέρουν για τα παιδιά της πόλης, δείχνοντας με την πράξη τους την ευαισθησία τους αλλά και την αλληλεγγύη τους προς αυτά τα παιδιά.

Τη δράση στήριξαν και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών, κ. Αντώνιος Καραμπούλας, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Νέων Κοινωνικών Δομών και Πρόεδρος του «Attica tv», κ. Δημήτριος Καγιάς και η Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, κ. Γεωργία Πηλιχού.