Ο Βαγγέλης Ζεβόλης νέος Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Χαϊδαρίου

Ο Βαγγέλης Ζεβόλης είναι ο νέος Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Χαϊδαρίου , μετά τις δημαιρεσίες της Κυριακής 9/1/2022

Αντιπρόεδρος εξελέγη ο κ. Λεωνίδας Παπαδάκος και Γραμματέας η κα Μέμη – Μαρία Κοντογιάννη.

Η νέα σύνθεση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου είναι:

Πρόεδρος ο κ. Γιώργος Αργυρόπουλος.

Τακτικά μέλη από τη Διοίκηση του Δήμου: η κα Δήμητρα Δούμουρα, ο κ. Βασίλης Καρατζαφέρης, ο κ. Μάνος Πετούσης, ο κ. Παναγιώτης  Τσατσαρώνης, η κα Κωνσταντίνα Χρονοπούλου.

Αναπληρωματικά μέλη από τη Διοίκηση του Δήμου:  ο κ. Βαγγέλης Ζεβόλης , ο κ.  Φώτης Θεοδωρακόπουλος, ο κ. Γιάννης  Ηλιάδης.

Τακτικά μέλη από την αντιπολίτευση κατά τη σειρά των δημοτικών παρατάξεων: ο κ. Μιχάλης Σελέκος  με αναπληρωματικό τον κ.  Παναγιώτη Μοσχονά, ο κ.  Απόστολος Θεοφίλης  με αναπληρωματικό τον κ. Λεωνίδα Παπαδάκο, ο κ. Δημήτρης Αλεξάκης  με αναπληρωματικό τον κ.  Αλέξανδρο Γερολυμάτο.

Η νέα σύνθεση της Επιτροπής Ποιότητας  Ζωής του Δήμου είναι:

Πρόεδρος ο κ.  Φώτης Θεοδωρακόπουλος.

Τακτικά μέλη από τη Διοίκηση του Δήμου: ο κ. Γιώργος Βελέντζας , ο κ. Βασίλης Καρατζαφέρης, ο κ. Μάνος Πετούσης, η κα Μόρφη Σάββα, η κα Κωνσταντίνα  Χρονοπούλου.

Αναπληρωματικά μέλη από τη Διοίκηση του Δήμου: η κα Δήμητρα Δούμουρα, ο κ. Γιάννης Ηλιάδης Γιάννης,  η κα Μέμη – Μαρία Κοντογιάννη.

Τακτικά μέλη από την αντιπολίτευση κατά τη σειρά των δημοτικών παρατάξεων: ο κ. Μόσχος Χουδελούδης με αναπληρωματικό τον κ. Νίκο Καραγιάννη, ο κ.  Γιάννης Αλεξόπουλος  με αναπληρωματικό τον κ. Λεωνίδα Παπαδάκο, η κα Άλκηστις Βίτσα με αναπληρωματικό τον κ. Αλέξανδρο Γερολυμάτο.