Ο Βαγγέλης Ντηνιακός ενημερώνει δημοτική αρχή και δημοτικό συμβούλιο για πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων

Νέα δημιουργική παρέμβαση από το "Χαϊδάρι ξανά"

Ο Βαγγέλης Ντηνιακός ενημερώνει δημοτική αρχή και δημοτικό συμβούλιο για πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων, αναδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την δημιουργική αντιπολίτευση που ασκεί ο επικεφαλής του “Χαϊδάρι ξανά”, εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου, ζητώντας από την διοίκηση του δήμου Χαϊδαρίου να μην χάσει την ευκαιρία και να υποβάλλει το σχετικό αίτημα για χρηματοδότηση.

Σε μια νέα σημαντική παρέμβαση προχώρησε ο επικεφαλής του «Χαϊδάρι ξανά» Βαγγέλης Ντηνιακός στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στο Χαϊδάρι , παρουσιάζοντας το πρόγραμμα για την ενεργειακή αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων σε Δήμους, για το οποίο η δημοτική αρχή Σελέκου είχε πλήρη άγνοια.

Ο Βαγγέλης Ντηνιακός παρουσιάζοντας το συγκεκριμένο πρόγραμμα , ενημέρωσε για την χρηματοδοτική ευκαιρία που αποκτούν οι Δήμοι , υποβάλλοντας την σχετική αίτηση μέχρι τις 4 Ιουνίου 2018 που λήγει η κατάθεση των σχετικών αιτημάτων , ενώ ζήτησε από την διοίκηση του δήμου να κινηθεί άμεσα προς αυτή την κατεύθυνση.

Τόνισε την ανάγκη για αξιοποίηση κάθε χρηματοδοτικής δυνατότητας που παρουσιάζεται , είτε μέσω δημοσίων δαπανών , είτε του ΕΣΠΑ , υπογραμμίζοντας ότι με το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορεί ο Δήμος να αποκτήσει τα χρήματα για την ενεργειακή αναβάθμιση μιας αθλητικής εγκατάστασης της πόλης .

Δίνοντας περισσότερες πληροφορίες , ενημέρωσε το σώμα ότι δυνητικοί δικαιούχοι του προγράμματος είναι η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και οι Δήμοι ή τα Δημοτικά Νομικά Πρόσωπα , τα οποία έχουν ως σκοπό και την λειτουργία αθλητικών εγκαταστάσεων .

Όσο αφορά την δημόσια δαπάνη , αυτή ανέρχεται στα 27.353.750 ευρώ

«Περιμένουμε από την δημοτική αρχή να κινηθεί με άμεσο τρόπο και να υποβάλλει το σχετικό αίτημα , η ικανοποίηση του οποίου θα δώσει την ευκαιρία για να αναβαθμιστεί ενεργειακά μια αθλητική εγκατάσταση στην πόλη μας», δήλωσε ο επικεφαλής του «Χαϊδάρι ξανά» Βαγγέλης Ντηνιακός.