Ο Γιώργος Βουλγαράκης στη Γέφυρα Ζωής στο Χαϊδάρι

Ο Γιώργος Βουλγαράκης , ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων επισκέφτηκε την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019 την Γέφυρα Ζωής στο Χαϊδάρι.

Σε μια κίνηση πραγματικής ευαισθησίας , υποψήφιος Δήμαρχος μια άλλης πόλης και μάλιστα της Αθήνας επισκέφτηκε το Χαϊδάρι , προκειμένου να ενημερωθεί για τις δράσεις και το πρόγραμμα της εθελοντικής δομής της Γέφυρας Ζωής .

Ύστερα από συνεννόηση με τον Πρόεδρο της κ. Διονύσιο Γουράνιο , ο κ. Βουλγαράκης συνοδευόμενος από άτομα του στενού του επιτελείου , έφτασε στην Γέφυρα Ζωής και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της και στελέχη – εθελοντές της εθελοντικής δομής.

Στην διάρκεια της συνάντησης ενημερώθηκε διεξοδικά για τον τρόπο λειτουργίας της δομής , τις εθελοντικές δράσεις με προσανατολισμό την ευαίσθητη ομάδα των ΑΜΕΑ , ενώ αναπτύχθηκε ένας γόνιμος διάλογος για το πως μπορεί να αναπτυχθεί μια παρόμοια εθελοντική δομή και στον Δήμο Αθηναίων.

Μόνο θετική εντύπωση δημιούργησε η επίσκεψη του κ. Βουλγαράκη στην Γέφυρα Ζωής , αφού κατεστημένη στάση αποτελούν οι επισκέψεις των υποψηφίων Δημάρχων να εξαντλούνται στα όρια των Δήμων που εκτίθενται εκλογικά.

Η athenswest ήταν εκεί και κατέγραψε το γεγονός , ενώ ο εκπρόσωπός της είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον υποψήφιο Δήμαρχο και να διαπιστώσει ότι διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα , δίνοντας βαρύτητα στα απλά , καθημερινά ζητήματα που απασχολούν τις Αθηναίες και τους Αθηναίους.