Δεύτερος δωρεάν γυναικολογικός έλεγχος από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Κορυδαλλού

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος δωρεάν γυναικολογικός έλεγχος, που διοργάνωσε η Διεύθυνση των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού σε συνεργασία σε συνεργασία με την Διοίκηση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου και με φορέα υλοποίησης το Κέντρο Υγείας Νίκαιας. Στη δράση πήραν μέρος 15 κάτοικοι, οι οποίες υποβλήθηκαν σε δωρεάν Τεστ ΠΑΠ.

Συνολικά, στις δυο δράσεις γυναικολογικού ελέγχου που έχουν πραγματοποιήσει οι Κοινωνικές Υπηρεσίες από τις αρχές του έτους, έχουν εξεταστεί 40 γυναίκες.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Ελευθερία Κωτσίδου ευχαρίστησε την διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ κα Ιορδανίδου, τον υποδιοικητή κ. Αντύπα και τον Διευθυντή του Κ.Υ. Νίκαιας κ. Σολωμό για την εξαιρετική μέχρι σήμερα συνεργασία, καθώς και το προσωπικό του Κ.Υ. Νίκαιας: τον Ιατρό μαιευτήρα- γυναικολόγο κ. Οικονομίδη και την Μαία κα Σμυρνή για τις προσφερόμενες υπηρεσίες τους. Επανέλαβε δε την πάγια θέση της δημοτικής αρχής για συστηματική και στοχευμένη προσπάθεια πραγματοποίησης δράσεων πρόληψης με σκοπό την προαγωγή της υγείας του πληθυσμού.

Στο πλαίσιο αυτό, σε συνεργασία με τους υπευθύνους ΚΥ Νικαίας κ. Σολωμού και του Τοπικού Ιατρείου- ΚΟΠ Νικαίας κ. Κεμενέ, παράλληλα με τις δράσεις στα Δημοτικά Ιατρεία, πραγματοποιούνται δωρεάν προληπτικές γυναικολογικές εξετάσεις στα:

1. Κ.Υ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΤΙ ΚΟΠ, που λειτουργεί εντός του Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα», oδός Δωδεκανήσου 1 – Αγ. Βαρβάρα, κτίριο Κ9 λειτουργεί τμήμα Γυναικολογικό – Λήψης Τεστ ΠΑΠ, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή πρωί, πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 5451001.

2. Στο κεντρικό κτίριο του Κ.Τ ΝΙΚΑΙΑΣ Καισαρείας 32, τμήμα Γυναικολογικό- Λήψης Τεστ ΠΑΠ, καθημερινά, πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 4912140.