Στην Πάτρα οι Δήμαρχοι Χαϊδαρίου , Πετρούπολης και Καισαριανής – Μάρτυρες υπεράσπισης στη δίκη Πελετίδη

Στην Πάτρα οι Δήμαρχοι Χαϊδαρίου , Πετρούπολης και Καισαριανής , μαζί με άλλα Αυτοδιοικητικά στελέχη , προκειμένου να εκφράσουν , μαζί με εκατοντάδες Πολίτες την συμπαράστασή τους στον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη , ο οποίος προσάγεται σε δίκη με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος , μετά από μήνυση της Χ.Α. , που είχε καταθέσει το 2015 ο τότε υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της Χρυσής Αυγής Μιχάλης Αρβανίτης, επειδή με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν παραχώρησε στη Χρυσή Αυγή δημοτικό χώρο, κατά την προεκλογική περίοδο.

Σίμος
Ο Δήμαρχος Πετρούπολης Βαγγέλης Σίμος

Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος , καθώς και οι Δήμαρχοι Πετρούπολης και Καισαριανής , Ηλίας Σταμέλος, θα καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης του Δημάρχου Πατρέων.

Υπενθυμίζεται πως ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων, στην τελευταία του συνεδρίαση, απαίτησε να σταματήσει η δίωξη του δημάρχου και να αναλάβουν προς αυτή την κατεύθυνση ανάλογες πρωτοβουλίες η κυβέρνηση και οι αντίστοιχες κρατικές υπηρεσίες.

Στο κείμενο της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου έχουν συγκεντρωθεί χιλιάδες υπογραφές πολιτών υπέρ του δημάρχου, Κώστα Πελετίδη, ενώ δεκάδες είναι οι ανακοινώσεις και τα ψηφίσματα συμπαράστασης που κατέφθασαν στο δήμο.