Από τον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού , διανομή τροφίμων από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ

Από τον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού , διανομή τροφίμων από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ με παράδοση στις κατοικίες των ωφελουμένων ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 13 Απριλίου 2020 .

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού κ. Σταύρος Τσίρμπας: «Προτεραιότητα μας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε είναι η προάσπιση της υγείας των πολιτών και των εργαζόμενων και η ελαχιστοποίηση των μετακινήσεων. Κάνοντας πράξη το σύνθημα – Μένουμε Σπίτι – ο Δήμος μας φροντίζει τους κατοίκους του μεταφέροντας κατ΄ οίκον τα πακέτα με τα τρόφιμα. Στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε, στεκόμαστε ακόμα πιο ενεργά στους συμπολίτες μας».

Ειδικότερα σε μία προσπάθεια που ξεκίνησε από την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 και συνεχίζεται σε καθημερινή βάση διανεμήθηκαν τρόφιμα, καθαριστικά είδη και είδη βρεφικής φροντίδας σε 1008 ωφελούμενους του προγράμματος.

Υλοποιήθηκε όχι μόνο από τους εργαζόμενους του Δήμου αλλά και με την πολύτιμη συνδρομή των εθελοντών της πόλης.

“Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της κοινωνικής υπηρεσίας και δημιούργησαν μία ασπίδα προστασίας σε όσους πολίτες έχουν ανάγκη.” δήλωσε ο Δήμαρχος Σταύρος Τσίρμπας