Οι εταίροι του Erasmus+ στο Δημαρχείο Ελευσίνας

Το Δημαρχείο Ελευσίνας επισκέφτηκαν οι εταίροι του προγράμματος Erasmus+ , τους οποίους και υποδέχτηκε ο Δήμαρχος της πόλης Γιώργος Τσουκαλάς.

Πρόκειται για το πλαίσιο της 3ης διακρατικής συνάντησης του προγράμματος ERASMUS+ Art, Technology & Sport keep me bound to my school που συντονίζει το 3ο Γυμνάσιο της Ελευσίνας και η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018 επίσκεψή .

Στόχος του Έργου είναι να παρακινήσει τους μαθητές να παρατείνουν την διαμονή τους στο σχολείο, εμπλέκοντας τους σε δραστηριότητες όπως η Τέχνη, η Τεχνολογία και ο Αθλητισμός.

Ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Τσουκαλάς υποδέχτηκε τους εταίρους του προγράμματος από την Ελλάδα, την Τουρκία, την Λιθουανία, την Ισπανία, την Πορτογαλία και την Εσθονία.

Η κ. Λέλα Γολικίδου, υποδιευθύντρια του 3ου Γυμνασίου Ελευσίνας, έκανε μια παρουσίαση του προγράμματος στον κ.Δήμαρχο και στην συνέχεια ο κ. Δήμαρχος δέχτηκε ερωτήσεις από τους εταίρους σχετικά με τα σχολεία στην πόλη μας.

Τέλος, ο κ. Δήμαρχος ευχήθηκε καλή επιτυχία στην διεξαγωγή του προγράμματος, μια μελλοντική συνεργασία και αντάλλαξε δώρα με τους εταίρους.