Βαγγέλης Ντηνιακός : Η Δημοτική Αρχή “καρπώνεται” με “Τελετές” ένα έργο το οποίο δεν είναι Δικό της!

“Η Δημοτική Αρχή “καρπώνεται” με “Τελετές” ένα έργο το οποίο δεν είναι Δικό της!” , υπογραμμίζει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Χαϊδάρι ξανά” Βαγγέλης Ντηνιακός , σε κείμενό του που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb .

Ο κ. Ντηνιακός επιτίθεται στην δημοτική αρχή του Μιχάλη Σελέκου , χαρακτηρίζοντας υποκριτική την στάση της στο θέμα των πεζογεφυρών στο Χαϊδάρι , σημειώνοντας χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων : “Το μόνο που όφειλε να κάνει εάν πραγματικά νοιαζόταν για τους Χαϊδαριώτες ήταν το συγκεκριμένο έργο του ΥΠΕΧΩΔΕ και της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ να προσπαθήσει να αλλάξει την Χωροθέτησή του σε σημεία που εξυπηρετούν περισσότερο τους Δημότες και δεν θίγουν την Ιστορική Φυσιογνωμία της Πόλης μας (βλ. Παλατάκι). “

Πρόκειται για την κατασκευή δυο πεζογεφυρών που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής , εκ των οποίων η μία κατασκευάζεται στην θέση Παλατάκι , προκαλώντας ήδη πολλές αντιδράσεις για την επιλογή του συγκεκριμένου σημείου , αφού εκεί βρίσκεται ο Ιστορικός Πύργος Παλατάκι , που συνδέεται με την Ιστορική πορεία της πόλης και όπως υποστηρίζεται , η επιλογή του εν λόγω χώρου για την ανέγερση της πεζογέφυρας θίγει την Ιστορική φυσιογνωμία της πόλης .

Ο κ. Ντηνιακός δεν αρνείται την αναγκαιότητα ύπαρξης πεζογεφυρών που θα συμβάλλουν στην ενίσχυση της ασφάλειας των διερχομένων την Λ. Αθηνών , όπως υποστηρίζει ο ίδιος , ωστόσο η  κριτική του εστιάζεται στο γεγονός ότι η σημερινή διοίκηση του Δήμου Χαϊδαρίου δεν προσπάθησε να αλλάξει την χωροθέτηση τονίζοντας:  “Όπως αποδείχτηκε μέσα στην τετραετία δεν έχει στείλει Ούτε Ένα Υπηρεσιακό έγγραφο που να εκφράζει παρατηρήσεις για τον τρόπο και τον ακριβή χώρο της κατασκευής τους.”

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Βαγγέλη Ντηνιακού

“Η Υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο!Η Δημοτική Αρχή “καρπώνεται” με “Τελετές” ένα έργο το οποίο δεν είναι Δικό της! Το μόνο που όφειλε να κάνει εαν πραγματικά νοιαζόταν για τους Χαϊδαριώτες ήταν το συγκεκριμένο έργο του ΥΠΕΧΩΔΕ και της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ να προσπαθήσει να αλλάξει την Χωροθέτησή του σε σημεία που εξυπηρετούν περισσότερο τους Δημότες και δεν θίγουν την Ιστορική Φυσιογνωμία της Πόλης μας (βλ. Παλατάκι).

Τελικά όμως ούτε αυτό έκανε από την ανάληψη των καθηκόντων της, ήδη 4 χρόνια τώρα και με μακρά Αντιπολιτευτική προϋπηρεσία οπότε και γνώριζε το θέμα πολύ καλά. Δεν θέλησε να αντιπαρατεθεί για το καλό της πόλης.Όπως αποδείχτηκε μέσα στην τετραετία δεν έχει στείλει Ούτε Ένα Υπηρεσιακό έγγραφο που να εκφράζει παρατηρήσεις για τον τρόπο και τον ακριβή χώρο της κατασκευής τους.(αντίθετα δεν παραλείπει να ενημερώσει τους Δημότες- όπως έκανε πρόσφατα- ότι η πόλη για κάποιο διάστημα θα είναι “πιο βρώμικη από βρώμικη”)

Δεν θέλησε να ενημερώσει έγκαιρα και με τον κατάλληλο τρόπο-και εαν η Πλειοψηφία των Δημοτών το έκρινε-που έτσι θα γινόταν- να ξεσηκωθούμε ΟΛΟΙ για το καλύτερο δυνατό ! Προτίμησε λοιπόν να της “σερβιριστεί” το έργο των Πεζογεφυρών όπως είναι ώστε να το “Πασσάρει”με “Τελετές” και “Εργοτάξια”, ή και “Εγκαίνια” αργότερα στον Ανύποπτο Δημότη.

Μήπως έτσι μέσα στην Απραξία και την Αδράνειά της και “εντός Χρονικών ορίων” βλ. Επόμενες Δημοτικές Εκλογές, πείσει ότι κάτι έκανε. Αυτό που έκανε λοιπόν εδώ, είναι αυτό που κάνει εντατικά πλέον σε όλες τις εκφάνσεις άσκησης εξουσίας της. ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ εις βάρος του ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ.”