Επιτυχημένο το πρώτο “δημόσιο ραντεβού” του Αλέκου Μυλωνά στον Ασπρόπυργο

Επιτυχημένο χαρακτηρίζεται το πρώτο “δημόσιο ραντεβού” του Αλέκου Μυλωνά στον Ασπρόπυργο , όπου την περασμένη Δευτέρα ενώπιον πολυπληθούς ακροατηρίου ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος της πόλης .

Με κεντρικό σύνθημα “Μπροστά”, ο Αλέκος Μυλωνάς ενεργοποιεί όλες τις ζωντανές δυνάμεις του Ασπροπύργου για την δημιουργία ενός ανεξάρτητου δημοτικού σχήματος που θα διεκδικήσει με όρους νίκης τον Δημαρχιακό θώκο του Ασπροπύργου.

Ο Αλέκος Μυλωνάς είναι επιστήμονας , μηχανολόγος – μηχανικός , Πρόεδρος του τοπικού συλλόγου των μηχανικών , ενώ ταυτόχρονα διαθέτει εμπειρία περί των δημοτικών ζητημάτων , αφού είχε διατελέσει κατά το παρελθόν , Αντιδήμαρχος Ασπροπύργου.

Στην εκδήλωση δημοσιοποίησης της υποψηφιότητάς του , παρουσίασε σε συντομία τους βασικούς άξονες του προγράμματός του , το οποίο όπως είπε , θα συγκροτηθεί στην τελική του μορφή με την συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων συμπολιτών του για να γίνει κτήμα της πλειοψηφίας των Πολιτών.

Τέλος , ο κ. Μυλωνάς απευθυνόμενος στους συμπολίτες του ζήτησε να σταθούν δίπλα του για να ξεκινήσουν όλοι “Μαζί από την αρχή” την προσπάθεια για την αναγέννηση του Ασπροπύργου.

Ο Αλέκος Μυλωνάς με τον συνεργάτη της Athenswest Λεωνίδα Πάντο

Το βέβαιο είναι ότι η υποψηφιότητα του Αλέκου Μυλωνά αλλάζει τα μέχρι τώρα δημοτικά και εκλογικά δεδομένα , ενώ ο ίδιος φέρεται αποφασισμένος να εργαστεί συγκροτημένα και με αποφασιστικότητα προκειμένου να αναδειχθεί νικητής στην επόμενη αυτοδιοικητική αναμέτρηση.