“Οι Δημότες έχουν τον Πρώτο και τον Τελευταίο Λόγο”-Ευχαριστήρια επιστολή του Αποστόλη Θεοφίλη

Με την φράση “Οι Δημότες έχουν τον Πρώτο και τον Τελευταίο Λόγο” ,ολοκληρώνεται η ανοιχτή ευχαριστήρια επιστολή του επικεφαλής της δημοτικής κίνησης “Συνεργασία Πολιτών Χαϊδαρίου” Αποστόλη Θεοφίλη , με την οποία απευθύνεται σε όλες και όλους τους συμπολίτες του που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του και συμμετείχαν στην εκδήλωση-συζήτηση με θέμα : “Χωρίς Ατζέντα, συζητάμε για την πόλη μας -Τα προβλήματα και τις προοπτικές της” , που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 10 Ιουλίου στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου.

Μέσω της ανοιχτής επιστολής , τόσο τα μέλη της δημοτικής κίνησης , όσο και ο ίδιος ο κ. Θεοφίλης ευχαριστούν τους 300 περίπου δημότες Χαϊδαρίου , που αψηφώντας τις συνθήκες καύσωνα που επικρατούσαν εκείνη την ημέρα , έδωσαν το παρόν στην συγκεκριμένη εκδήλωση .

“Η δημοτική μας κίνηση θα συνεχίσει με παρόμοιες εκδηλώσεις σε κάθε συνοικία και γειτονιά , στην κατεύθυνση συγκρότησης ενός συλλογικού λόγου που θα μορφοποιηθεί σε Προγραμματικές Δεσμεύσεις της κίνησής μας .

Σε αυτή την προσπάθεια σάς θέλουμε συμμέτοχους , προκειμένου να αποτυπωθεί η αληθινή ατζέντα του Χαϊδαρίου , η προβολή των καθημερινών αναγκών των συμπολιτών μας , τα μικρά και μεγάλα προβλήματα της πόλης μας και οι αναγκαίες συλλογικές δράσεις , στη βάση ενός ολοκληρωμένου , σύγχρονου και ρεαλιστικού στρατηγικού σχεδίου .” , αναφέρει ο επικεφαλής της “Συνεργασία Πολιτών Χαϊδαρίου” , δίνοντας το στίγμα των επόμενων κινήσεων του .

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής

15 Ιουλίου 2017

Ανοιχτή Ευχαριστήρια Επιστολή του Αποστόλη Θεοφίλη

Φίλες και φίλοι
Αγαπητοί Συμπολίτες ,

Από καρδιάς θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους σας που ανταποκριθήκατε στην πρόσκληση της δημοτικής κίνησης “Συνεργασία Πολιτών Χαϊδαρίου” και βρεθήκατε την Δευτέρα 10 Ιουλίου στην εκδήλωση-συζήτηση “Χωρίς Ατζέντα, συζητάμε για την πόλη μας -Τα προβλήματα και τις προοπτικές της” .

Τόσο τα μέλη της δημοτικής μας κίνησης , όσο και εγώ προσωπικά , εκφράζουμε τις πιο ειλικρινείς ευχαριστίες μας για την τιμή που μας κάνατε να είστε μαζί μας , ιδιαίτερα μάλιστα μια ημέρα , με δύσκολες καιρικές συνθήκες, αφού η υψηλή θερμοκρασία καθιστούσε απαγορευτική και την σκέψη μόνο για την διοργάνωση μιας εκδήλωσης .

Όμως , περίπου 300 συμπολίτες μας έδωσαν το παρόν , προβάλλοντας την ανάγκη να μιλήσουν οι ίδιοι , άμεσα , χωρίς προκατασκευασμένες ατζέντες και προαπαιτούμενα , για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα της πόλης μας και να εκφράσουν τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους για το παρόν και το μέλλον του Χαϊδαρίου .

Ακριβώς αυτός ήταν ο σκοπός της εκδήλωσης που οργάνωσε και πραγματοποίησε η “Συνεργασία Πολιτών Χαϊδαρίου” .

Η δημοτική μας κίνηση θα συνεχίσει με παρόμοιες εκδηλώσεις σε κάθε συνοικία και γειτονιά , στην κατεύθυνση συγκρότησης ενός συλλογικού λόγου που θα μορφοποιηθεί σε Προγραμματικές Δεσμεύσεις της κίνησής μας .

Σε αυτή την προσπάθεια σάς θέλουμε συμμέτοχους , προκειμένου να αποτυπωθεί η αληθινή ατζέντα του Χαϊδαρίου , η προβολή των καθημερινών αναγκών των συμπολιτών μας , τα μικρά και μεγάλα προβλήματα της πόλης μας και οι αναγκαίες συλλογικές δράσεις , στη βάση ενός ολοκληρωμένου , σύγχρονου και ρεαλιστικού στρατηγικού σχεδίου .

Με την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας , θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη και τους φίλους της δημοτικής μας κίνησης που εργάστηκαν για την επιτυχία της εκδήλωσης .

Συνεχίζουμε δυναμικά – Οι Δημότες έχουν τον Πρώτο και τον Τελευταίο Λόγο.

Με εκτίμηση,

Αποστόλης Θεοφίλης
Επικεφαλής “ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ”