Λιβελογράφημα χαρακτηρίζει η διοίκηση Σελέκου την ανακοίνωση της Συνδικαλιστικής Ανατροπής

Ως λιβελογράφημα χαρακτηρίζει η διοίκηση Σελέκου την ανακοίνωση της Συνδικαλιστικής Ανατροπής , της παράταξης των εργαζομένων του Δήμου Χαϊδαρίου , επιλέγοντας με αυτόν τον τρόπο να απαντήσει στο αίτημα της που ζητά δεκαήμερη διαβούλευση σχετικά με τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου .

Η συγκεκριμένη συνδικαλιστική παράταξη στην επίμαχη ανακοίνωση αναφερόταν σε διαρροές και φήμες που θέλουν την δημοτική αρχή να θέτει το θέμα προς έγκριση και ψήφιση στο ∆ηµοτικό Συµβούλιο στο τέλος Ιουλίου ή και κατά το µήνα Αύγουστο , περίοδο που θα απουσίαζαν οι εργαζόμενοι σε καλοκαιρινή άδεια .

Φαίνεται , ότι αυτή ήταν και η αιτία που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της δημοτικής αρχής για να προχωρήσει σε απάντηση .

Είναι γεγονός ότι η διοίκηση του Δήμου Χαϊδαρίου απαντά με σκληρό τρόπο , μιλώντας για “παράταξη του ΠΑΣΟΚ με τους γνωστούς «συνδικαλιστές» που την εκπροσωπούν, προσπαθούν να δημιουργήσουν εχθρικό κλίμα ανάμεσα στην διοίκηση του Δήμου και τους εργαζόμενους, με πρόσχημα «….φήμες και διαρροές» δικής τους έμπνευσης. Δεν είναι η πρώτη φορά !! Εξάλλου ο λαός μας λέει ότι «μια φορά ψεύτης, πάντα ψεύτης»!”

Ενώ σε άλλο σημείο της απάντησης καλεί τους εργαζόμενους “να γυρίσουν την πλάτη στους λύκους που έβαλαν προβιά για να εμφανιστούν ως φίλοι και υπερασπιστές τους. Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό των εργαζόμενων σε όλους τους αγώνες τους.”

Ακολουθεί ολόκληρη η απάντηση του Δήμου Χαϊδαρίου

14/7/17

Διαβάζοντας την ανακοίνωση της «Συνδικαλιστικής Ανατροπής», μπορεί εύκολα κάθε καλοπροαίρετος εργαζόμενος στο Δήμο Χαϊδαρίου, να καταλάβει τις πραγματικές προθέσεις, του εμπνευστή του λιβελογραφήματος.
Οι εργαζόμενοι στο Δήμο Χαϊδαρίου γνωρίζουν τα τελευταία 3 χρόνια ότι πρακτικές αιφνιδιασμού και μεθοδεύσεις, ούτε χρησιμοποίησε, ούτε πρόκειται να χρησιμοποιήσει η τωρινή Δημοτική Αρχή. Αυτές τις μεθόδους τις χρησιμοποίησαν κατά κόρον οι πολιτικοί τους μέντορες τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς μάλιστα οι λαλίστατοι το τελευταίο διάστημα «συνδικαλιστές» να βρίσκουν το κουράγιο να εκφράσουν την παραμικρή αντίρρηση. Γνωστή είναι εξάλλου η στάση τους σε παλαιότερα ζητήματα που προκάλεσαν την οργή των εργαζομένων και του σωματείου, όπως η σύσταση του προηγούμενου ΟΕΥ.
Η παράταξη του ΠΑΣΟΚ με τους γνωστούς «συνδικαλιστές» που την εκπροσωπούν, προσπαθούν να δημιουργήσουν εχθρικό κλίμα ανάμεσα στην διοίκηση του Δήμου και τους εργαζόμενους, με πρόσχημα «….φήμες και διαρροές» δικής τους έμπνευσης. Δεν είναι η πρώτη φορά !! Εξάλλου ο λαός μας λέει ότι «μια φορά ψεύτης, πάντα ψεύτης»!
Για να μην υπάρχει καμία παρανόηση διαβεβαιώνουμε τους εργαζόμενους ότι θα τηρηθούν από τη Δημοτική Αρχή, όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την κατάρτιση του ΟΕΥ, σε κατάλληλο χρόνο, ώστε οι εργαζόμενοι να έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν έγκαιρα για τις όποιες εξελίξεις.
Είναι αυτονόητο ότι πριν την κατάθεση του νέου σχεδίου για τον ΟΕΥ, θα προηγηθούν συζητήσεις με το σωματείο εργαζομένων και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου, θα εξετασθούν παρατηρήσεις ή προτάσεις, ώστε ο νέος ΟΕΥ να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του Δήμου και των κατοίκων του.
Η προσπάθεια που κάνουν οι συντάκτες της ανακοίνωσης να ξεχωρίσουν τον Πρόεδρο του Δ.Σ. από την υπόλοιπη Δημοτική Αρχή, «….κάνοντας έκκληση να μην δεχτεί μια τέτοια διαδικασία» γίνεται εκ του πονηρού, αφού θα έπρεπε να έχουν συνειδητοποιήσει ότι αυτή η Δημοτική Αρχή έχει ενιαία στάση για όλους τους πολιτικούς χειρισμούς της.
Καλούμε τους εργαζομένους να γυρίσουν την πλάτη στους λύκους που έβαλαν προβιά για να εμφανιστούν ως φίλοι και υπερασπιστές τους. Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό των εργαζόμενων σε όλους τους αγώνες τους.

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ