Δωρεά 400 τάμπλετ στον Δήμο Χαϊδαρίου από την Pyletech Technologies

Δωρεά 400 τάμπλετ στον Δήμο Χαϊδαρίου προσέφερε η εταιρεία Pyletech Technologies , προκειμένου να δοθούν σε μαθητές της πόλης.

Η παραλαβή των τάμπλετ από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου πραγματοποιήθηκε σε μια λιτή τελετή στο 4ο Γυμνάσιο, με τον Δήμαρχο Χαϊδαρίου Βαγγέλη Ντηνιακό να παραδίδει στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pyletech Technologies, κ. Γιώργο Λιβανό, ευχαριστήριο πάπυρο καθώς και αναμνηστικό δώρο του Δήμου.

Τα τάμπλετ θα διατεθούν στα δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια του Δήμου και από κει θα γίνει αντίστοιχα η διανομή προς 400 μαθητές βάσει κοινωνικών και οικονομικών κριτηρίων, ενώ η ανακοίνωση των δικαιούχων θα γίνει από τα ίδια τα σχολεία πριν την έναρξη των μαθημάτων της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς.

Στο πλαίσιο της τελετής, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου ανέφερε: «Αποτελεί χρέος όλων όσοι έχουμε θέσεις ευθύνης, ανεξαρτήτως αρμοδιοτήτων, να προσπαθούμε να διασφαλίζουμε ότι κάθε παιδί, κάθε μαθητής θα μπορεί να έχει ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση, θα μπορεί να ξεκινάει από την ίδια αφετηρία, είτε προέρχεται από μια οικογένεια με οικονομικές δυνατότητες είτε όχι. Σήμερα κάνουμε την αρχή σε μια προσπάθεια που η Πολιτεία σε κεντρικό επίπεδο, οφείλει να αναδείξει ως βασική της προτεραιότητα. Η Pyletech Technologies, από την πρώτη στιγμή, εξέφρασε την ισχυρή της βούληση να στηρίξει με κάθε τρόπο τα σχολεία και τη μαθητική κοινότητα της πόλης μας. Με τη βεβαιότητα ότι μιλώ εκ μέρους όλης της πόλης και ιδιαίτερα των οικογενειών των μαθητών μας, ευχαριστώ θερμά τον κ. Λιβανό και την εταιρεία για μια κίνηση που υπερβαίνει τα όρια μιας απλής χορηγίας ή δωρεάς. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό για το οποίο έχουμε δεσμευθεί. Ο Δήμος Χαϊδαρίου να γίνεται σημείο αναφοράς και να εμπνέει εμπιστοσύνη, χτίζοντας συνέργειες για το καλό της πόλης και των δημοτών μας».

Ο κ. Γιώργος Λιβανός, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Pyletech Technologies δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που μας δίνεται η ευκαιρία να στηρίξουμε έμπρακτα την τοπική κοινωνία του Χαϊδαρίου και να συμβάλουμε στην ενίσχυση της εκπαίδευσης των μαθητών μέσω των νέων μορφών διδασκαλίας.»