Σημαντικές δωρεές τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαϊδαρίου

Σημαντικές δωρεές τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαϊδαρίου , από επιχειρήσεις και ιδιώτες που  ενισχύουν σημαντικά την συγκεκριμένη δομή , αυτή την περίοδο των αυξημένων αναγκών.

Ο Δήμος Χαϊδαρίου ευχαριστεί τα σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ τα οποία προσέφεραν για το Κοινωνικό Παντοπωλείο 7 τόνους τροφίμων και ειδών καθαριότητας. Η προσφορά πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την πρωτοβουλία του ΣΚΑΪ «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Επίσης, ο Δήμος ευχαριστεί τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ» για την κίνηση του να ενισχύσει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαϊδαρίου με τρόφιμα.

“Η έμπρακτη υποστήριξη μέσω δωρεών της προσπάθειας που καταβάλλει η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου αυξάνει σε μεγάλο βαθμό τις δυνατότητες της Υπηρεσίας. Με τη συνεργασία Δήμου, επιχειρήσεων και κοινωνίας των πολιτών μπορούμε να ανταποκριθούμε καλύτερα στις ανάγκες των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας και να προστατεύσουμε αποτελεσματικά την κοινωνική συνοχή. “, αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου