Εθελοντική αιμοδοσία από τον Δήμο Νίκαιας – Ρέντη την Κυριακή 12 Απριλίου

Εθελοντική αιμοδοσία από τον Δήμο Νίκαιας – Ρέντη την Κυριακή 12 Απριλίου από τις 9 το πρωί έως τις 1.30 το μεσημέρι στο Δημαρχείο Νίκαιας (Π. Τσαλδάρη 10), με την συμμετοχή του Kέντρου Αιμοδοσίας του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας «Αγ.Παντελεήμων».

Η προηγούμενη αιμοδοσία είχε πραγματοποιηθεί στις 29 Μαρτίου στη δημοτική ενότητα Αγ.Ι. Ρέντη και η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Ιωακειμίδης

Ο Δήμαρχος της πόλης Γιώργος Ιωακειμίδης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η συμμετοχή του κόσμου πριν από λίγες ημέρες στην αιμοδοσία της δημοτικής ενότητας Αγ.Ι. Ρέντη μας συγκίνησε και μας παρότρυνε να διοργανώσουμε και δεύτερη αιμοδοσία στη δημοτική ενότητα Νίκαιας. Το γεγονός ότι σ’αυτή την τελευταια αιμοδοσία οι μονάδες αίματος αυξήθηκαν μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον. Οι δημότες, παλιοί και νέοι αιμοδότες ευαισθητοποιήθηκαν μετά τον συναγερμό που έχει σημάνει το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, λόγω της μείωσης αποθεμάτων αίματος.

Σας καλούμε να μεγαλώσουμε την αλυσίδα κοινωνικής αλληλεγγύης προσφέροντας αίμα, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των συνανθρώπων μας. Και σ’αυτή την αιμοδοσία έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης έτσι ώστε η διεξαγωγή της να είναι ασφαλής».

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ(Π. Τσαλδάρη 10)

Ώρες: 9.00 π.μ.-13.30

ΟΙ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΜΚΑ ΤΟΥΣ