Εθελοντική αιμοδοσία στην Αγία Βαρβάρα

Εθελοντική αιμοδοσία στην Αγία Βαρβάρα πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο σε συνεργασία με τον Ιερό Ναό Παναγίας Ελεούσας και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ».

Η αιμοδοσία έγινε στο Ιερό Παρεκκλήσι του Αγίου Λουκά του Ιατρού, εντός του Ιερού Ναού Παναγίας Ελεούσας και προσήλθαν συνολικά 66 άτομα εκ των οποίων μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν οι 57. Η αιμοδοσία είχε μεγάλη προσέλευση καθώς πλαισιώθηκε και ενισχύθηκε ιδιαίτερα από τοπικούς συλλόγους της πόλης.

Ο Δήμαρχος, Γ. Καπλάνης και ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίας Ελεούσας, πατήρ Βασίλειος, ευχαριστούν τον Σύλλογο Ποντίων «ο Φάρος», την Ένωση Κρητών «η Μεγαλόνησος», το Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Αγίας Βαρβάρας, μέλη των οποίων αγκάλιασαν την προσπάθεια και ενίσχυσαν ως αιμοδότες, καθώς και όλους όσους προσήλθαν και υποστήριξαν με την προσφορά τους την εθελοντική αιμοδοσία της πόλης μας.

“Ευχόμαστε στους συμμετέχοντες συμπολίτες μας να συνεχίσουν να βοηθούν τον συνάνθρωπο που βρίσκεται σε ανάγκη και το παράδειγμά τους να βρει μιμητές, ώστε η αλληλεγγύη και η ανιδιοτελής προσφορά προς ασθενείς και χρόνια πάσχοντες που χρειάζονται αίμα, να συνεχιστεί ακόμα πιο μαζική στην πόλη μας.”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Δήμου.