Συνεχίζονται τα εκπαιδευτικά σεμινάρια του Λάμπρου Μίχου

Συνεχίζονται τα εκπαιδευτικά σεμινάρια του Λάμπρου Μίχου προς τα μέλη της δημοτικής του παράταξης «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΡΩΤΗ ΞΑΝΑ».

Αυτή την φορά το θέμα ήταν «ΤΟΠΙΚΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΓΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» και η σχετική συζήτηση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 4 Μαρτίου στο Καφέ «Άγγελος».

Οι εισηγητές του σεμιναρίου κ. Τάσος Σαπουνάκης, οικονομολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στην περιφερειακή ανάπτυξη ο οποίος εργάζεται στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και κ. Τάσος Φλάμπουρας ο οποίος έχει σπουδάσει Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Χρηματοοικονομικά και είναι εξειδικευμένος στο ψηφιακό μάρκετινγκ, ανέπτυξαν στους παρευρισκόμενους ενδιαφέροντες τρόπους για την κατάρτιση αναπτυξιακού προγραμματισμού στο Δήμο μας, ανέλυσαν πρωτοποριακές πρακτικές που ήδη εφαρμόζονται σε άλλους δήμους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και μεθόδους και στρατηγικές επικοινωνίας που μπορούν να βοηθήσουν τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους στο θέμα της προσέγγισης της τοπικής κοινωνίας και στην ανάδειξή τους σε θέσεις αιρετότητας και πολιτικής ευθύνης.

Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση, διατυπώθηκαν σκέψεις και προτάσεις και αναπτύχθηκε ένας γόνιμος διάλογος.

Ο κ. Λάμπρος Μίχος, συνεχίζει τις ανοιχτές συναντήσεις για θέματα υγείας και εκπαίδευσης στην πόλη μας, προκειμένου, με βάση την πραγματικότητα και τις ανάγκες που θα αναδειχθούν, να προταθούν και οι λύσεις που θα περιληφθούν στο προεκλογικό πρόγραμμα του συνδυασμού.