Τιμητική διάκριση στην Περιφέρεια Αττικής για τη στήριξη της ελληνικής αποστολής στο MWC 2017 στη Βαρκελώνη

Τιμητική διάκριση στην Περιφέρεια Αττικής για τη στήριξη της ελληνικής αποστολής στο MWC 2017 στη Βαρκελώνη ,στην οποία συμμετείχε και η ίδια η Περιφέρεια Αττικής, απένειμε ο Σύνδεσμος Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ), στο πλαίσιο της διεξαγωγής σήμερα του Συνεδρίου Mobile Connected World 2017.

Παραλαμβάνοντας την τιμητική διάκριση ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής σε θέματα Ψηφιακής Πολιτικής και Εξυπηρέτησης του Πολίτη, Παναγιώτης Αθανασιάδης, αφού ευχαρίστησε για την αναγνώριση της προσφοράς της Περιφέρειας Αττικής, δήλωσε:

«η Περιφέρεια Αττικής, στη βάση ανταλλαγής εμπειρίας και καλών πρακτικών με τους διοργανωτές του MWC, έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με άλλους φορείς, προκειμένου να διεκδικήσουμε για την Αττική και τη χώρα, τη θέση που τους αντιστοιχεί στον χάρτη των Τεχνολογιών Πληροφορικής κι Επικοινωνιών. Θέση που για να κατακτηθεί περνάει και μέσα από τη διοργάνωση στην Αττική ενός γεγονότος στη λογική της έκθεσης της Βαρκελώνης και υπό την αιγίδα των διοργανωτών της. Με τον τρόπο αυτό θα σηματοδοτηθεί μία νέα αρχή, ένας νέος κύκλος».