Ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης της Πλατείας Ηρώων στην Ελευσίνα

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης της Πλατείας Ηρώων στην Ελευσίνα,

μετά και την υπογραφή με τον ανάδοχο του έργου

Η ανάπλαση της Πλατείας Ηρώων θα δώσει νέα πνοή στην Ελευσίνα, αφού το εν λόγω σημείο αποτελεί και το σήμα κατατεθέν του Δήμου μας.

Με ουσιαστικές αλλά και αισθητικές παρεμβάσεις, ο Δήμος Ελευσίνας προχωρά σταδιακά αλλά και στοχευμένα στην ανάδειξη της Ελευσίνας & της Μαγούλας, ενόψει μάλιστα, και της μεγάλης διοργάνωσης της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας το 2023.

 

Δήλωση του Δημάρχου

 

Για την έναρξη των εργασιών, ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου ανέφερε:

“Είμαστε ικανοποιημένοι που μετά από πολλά χρόνια καθυστερήσεων, καταφέραμε να δρομολογήσουμε, μετά από στοχευμένες ενέργειες, αυτό το μεγάλο έργο ανάπλασης για την Ελευσίνα. Το πρώτο πράγμα που κάναμε πριν την έναρξη των εργασιών ήταν οι επαφές με τους καταστηματάρχες πέριξ της πλατείας, καθώς το τελευταίο που θέλουμε είναι να παρακωλύσουμε τη λειτουργία των μαγαζιών. Ζητώ λοιπόν, την κατανόησή σας για το επόμενο διάστημα και την ταλαιπωρία που μπορεί να δημιουργήσουν οι εργασίες. Το ίδιο και από τους μικρούς φίλους μου που για τους επόμενους μήνες δεν θα μπορούν να παίξουν στην πλατεία. Το αποτέλεσμα όμως, θα είναι μόνιμο και θα μας ανταμείψει όλους!”