Ο Ηλίας Παναγούλιας το νέο πρόσωπο στην παράταξη του Αποστόλη Θεοφίλη

Ο Ηλίας Παναγούλιας , είναι το νέο πρόσωπο στην παράταξη του Αποστόλη Θεοφίλη , μετά την πρόσφατη δήλωση με την οποία ανακοινώνει την ένταξή του στην “Συνεργασία Πολιτών Χαϊδαρίου”.

Ο 36χρονος μηχανολόγος , κάτοικος Δάσους Χαϊδαρίου ,είναι παντρεμένος με την επίσης Χαϊδαριώτισσα Μαρία Κολοσιώνη , με την οποία έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Θοδωρή .

Ο  Ηλίας Παναγούλιας υπήρξε μαθητής του 3ου λυκείου Χαϊδαρίου και πρόεδρος του 15μελούς το1999.
Απόφοιτος του ΤΕΙ Πάτρας, τμήμα Μηχανολογίας. Γνώστης Αγγλικών , ενώ εργάζεται Μηχανικός πωλήσεων σε εταιρεία εμπορίας ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού .

Ο κ. Ηλίας Παναγούλιας

Ολόκληρη η ανακοίνωση προσχώρησης του κ.Ηλία Παναγούλια στην “Συνεργασία Πολιτών Χαϊδαρίου”

“Το Χαϊδάρι είναι η πόλη μου. Εδώ ζω 36 χρόνια, εδώ δημιούργησα την οικογένεια μου.

Τον Αποστόλη τον γνωρίζω από μικρό παιδί, εκτιμώ το ήθος του και συμμερίζομαι την αγωνία του για το μέλλον του τόπου μας. Δεν έτυχε ποτέ να είμαστε στην ίδια παρέα, ωστόσο τα τελευταία χρόνια παρακολουθώ την προσπάθεια του για την αναβάθμιση της  πόλη μας.

Θέλοντας να γίνω και εγώ αρωγός μιας τόσο αξιόλογης προσπάθειας ήρθα σε επαφή μαζί του και είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση για θέματα που αφορούν τον τόπο μας.

Με χαρά αντιλήφθηκα τη δίψα του για δουλειά και εκτίμησα τις φρέσκες ιδέες του, αλλά κυρίως  τη διάθεση του για προσφορά προς στους συνδημότες μου.

Αναγνώρισα, επίσης, την κοινή μας στόχευση για ένα Χαϊδάρι σύγχρονο, καινοτόμο, πρωτοπόρο και καθαρό και για μια πόλη που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα όχι μόνο από άλλες ελληνικές αλλά και από σύγχρονες ευρωπαϊκές. Έτσι, αποφάσισα να ενταχθώ στη συνεργασία πολιτών και να αφιερώσω κόπο και χρόνο για ένα Χαϊδάρι που θα το χαιρόμαστε όλοι.”