Με έξι(6) θέματα η επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής

Με έξι(6) θέματα πραγματοποιείται την Πέμπτη, 01-02-2018 και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων για το έργο με τίτλο: «Αντικατάσταση χλοοτάπητα και λοιπές εργασίες στο γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 της οδού Χελντράιχ» συνολικού προϋπολογισμού 78.373,35 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ε. Κυπριανίδου)

  1. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Αποπεράτωση αμφιθεάτρου με όλες τις σχετικές υποδομές και εγκαταστάσεις του πνευματικού και πολιτιστικού κέντρου Ραφήνας» συνολικού προϋπολογισμού 1.494.200,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου)

  1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Πειραιά για την παροχή υπηρεσίας με τίτλο: «Κέντρο επιχειρηματικής καινοτομίας για τη γαλάζια ανάπτυξη» συνολικού προϋπολογισμού 1.800.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος)

  1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Κυθήρων για την παροχή υπηρεσίας με τίτλο: «Καλλιτεχνικός διαγωνισμός για την ανέγερση μνημείου σφουγγαράδων στα Αντικύθηρα» συνολικού προϋπολογισμού 74.400,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Χατζηπέρος)

  1. Καθορισμός του ανταποδοτικού τέλους που καταβάλλουν οι πωλητές Λαϊκών Αγορών και καθορισμός ποσοστού απόδοσης επί του ανταποδοτικού τέλους προς τις Ομοσπονδίες Πωλητών Λαϊκών Αγορών.

(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μ. Ευσταθιάδης)

  1. Γνωμοδότηση επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του Σχεδίου Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης Ελληνικού.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος)