Ισχυρός διεκδικητής ο Αλέξανδρος Κουλοχέρης για τον δημαρχιακό θώκο του Δήμου Φυλής

Ισχυρός διεκδικητής ο Αλέξανδρος Κουλοχέρης για τον δημαρχιακό θώκο του Δήμου Φυλής, κατόπιν της θετικής αποδοχής από μεγάλο τμήμα συμπολιτών του , όπως καταγράφεται και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , μετά την δημοσιοποίηση της απόφασής του να διεκδικήσει την δημαρχία του ομώνυμου δήμου και αφού είχε προηγηθεί η ανοιχτή επιστολή ομάδας συμπολιτών του , ως Πρωτοβουλία Πολιτών Δήμου Φυλής, μέσω της οποίας τον καλούσε να τεθεί επικεφαλής της συλλογικής προσπάθειας για την δημιουργία νέας δημοτικής παράταξης , προκειμένου να διεκδικήσει τον Δήμο Φυλής στις εκλογές του Μαΐου 2019 .

Ο Αλέξανδρος Κουλοχέρης αποδεχόμενος , λίγες ημέρες μετά την πρόσκληση , εξέδωσε δήλωση , στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων : «Με την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας και με δεδομένη την απόφασή μου να τεθώ επικεφαλής της συλλογικής προσπάθειας για να αλλάξουμε το σημερινό στάτους και να κάνουμε το νέο ξεκίνημα για την Φυλή, Καλώ κάθε έντιμο συμπολίτη μου να συσπειρωθεί στη νέα πρωτοβουλία, με σκοπό να δημιουργήσουμε όλοι μαζί την νικηφόρα δημοτική μας παράταξη.», ενώ σε άλλο σημείο της δήλωσής του , υπογραμμίζει : “Τα προβλήματα της περιοχής μας είναι πολλά και απαιτούνται συντονισμένες κινήσεις για την αντιμετώπιση τους . Κυρίως χρειάζεται μια άλλη Δημοτική Αρχή, αποφασισμένη να εργαστεί με τόλμη αλλά και με σύνεση για τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας, που θα έχει στο κέντρο της δημοτικής της πολιτικής την υγεία και την ασφάλεια των Πολιτών και την προστασία του κοινωνικού και φυσικού περιβάλλοντος .

Η εγκληματικότητα και το αίσθημα ανασφάλειας, η χωματερή, η συνολική περιβαλλοντική υποβάθμιση, το θέμα της ανεργίας και η καθημερινότητα των Πολιτών, είναι κορυφαία ζητήματα που επιβάλλεται να ενταχθούν σε ένα ολοκληρωμένο στρατηγικό σχέδιο αντιμετώπισης, για το οποίο ήδη εργαζόμαστε .”

Ήδη , μαζική εμφανίζεται η στήριξη στο πρόσωπό του , ενώ δυο πρώην Δήμαρχοι της περιοχής , οι κ.κ. Στέργιος Πανάγος (πρώην Δήμαρχος Λιοσίων) και ο Κώστας Παπαχρήστος (πρώην Δήμαρχος Ζεφυρίου), έχουν ταχθεί ανοιχτά στο πλευρό του Αλέξανδρου Κουλοχέρη.

Η υποψηφιότητα Κουλοχέρη ανοίγει το “δημοτικό παιχνίδι”, αφού ένας νέος άνθρωπος , άφθαρτος και με προφίλ που παράγει ενωτικές διαδικασίες , ταράζει το τοπικό σύστημα εξουσίας και εκείνους που για χρόνια το εκφράζουν, δημιουργώντας νέα δεδομένα στην περιοχή , ενώ στέλνει το μήνυμα προς τους Πολίτες της Φυλής για ένα νέο ξεκίνημα που έχει ανάγκη η πόλη.

 

Ακολουθεί η δήλωση Κουλοχέρη

«Με την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας και με δεδομένη την απόφασή μου να τεθώ επικεφαλής της συλλογικής προσπάθειας για να αλλάξουμε το σημερινό στάτους και να κάνουμε το νέο ξεκίνημα για την Φυλή, Καλώ κάθε έντιμο συμπολίτη μου να συσπειρωθεί στη νέα πρωτοβουλία, με σκοπό να δημιουργήσουμε όλοι μαζί την νικηφόρα δημοτική μας παράταξη.», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Αλέξανδρος Κουλοχέρης σε σχετική του δήλωση, η οποία ακολουθεί:

«Με αίσθημα ευθύνης αντιμετωπίζω την συγκεκριμένη πρόσκληση – πρόκληση,  της συλλογικής πρωτοβουλίας να εργαστούμε με σύνεση, σχέδιο και αποφασιστικότητα για το νέο ξεκίνημα που χρειάζεται η Φυλή.

Η σημερινή πραγματικότητα που βιώνει η περιοχή μας, αποτέλεσμα της διαχρονικής κακοποίησης που έχει υποστεί, μας δείχνει τον δρόμο της συντεταγμένης αντιμετώπισης των προβλημάτων στη βάση ενός σύγχρονου και αποτελεσματικού σχεδίου, τέτοιο που θα δημιουργεί τους όρους και τις προϋποθέσεις για την βιώσιμη ανάπτυξη της Φυλής.

Τα προβλήματα της περιοχής μας είναι πολλά και απαιτούνται συντονισμένες κινήσεις για την αντιμετώπιση τους . Κυρίως χρειάζεται μια άλλη Δημοτική Αρχή, αποφασισμένη να εργαστεί με τόλμη αλλά και με σύνεση για τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας, που θα έχει στο κέντρο της δημοτικής της πολιτικής την υγεία και την ασφάλεια των Πολιτών και την προστασία του κοινωνικού και φυσικού περιβάλλοντος .

Η εγκληματικότητα και το αίσθημα ανασφάλειας, η χωματερή, η συνολική περιβαλλοντική υποβάθμιση, το θέμα της ανεργίας και η καθημερινότητα των Πολιτών, είναι κορυφαία ζητήματα που επιβάλλεται να ενταχθούν σε ένα ολοκληρωμένο στρατηγικό σχέδιο αντιμετώπισης, για το οποίο ήδη εργαζόμαστε .

Με την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας και με δεδομένη την απόφασή μου να τεθώ επικεφαλής της συλλογικής προσπάθειας για να αλλάξουμε το σημερινό στάτους και να κάνουμε το νέο ξεκίνημα για την Φυλή, Καλώ κάθε έντιμο συμπολίτη μου να συσπειρωθεί στη νέα πρωτοβουλία, με σκοπό να δημιουργήσουμε όλοι μαζί την νικηφόρα δημοτική μας παράταξη.»