Κάλεσμα ενότητας από τον Αποστόλη Θεοφίλη – Η Διακήρυξη της Συνεργασίας Πολιτών Χαϊδαρίου

Κάλεσμα ενότητας προς κάθε Πολίτη του Χαϊδαρίου ,σε μια συλλογική προσπάθεια για ένα άλλο Χαϊδάρι , απευθύνει ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης Συνεργασία Πολιτών Χαϊδαρίου, Αποστόλης Θεοφίλης , μέσα από την διακήρυξη που κυκλοφόρησε και ήδη διανέμεται στην πόλη του Χαϊδαρίου.

 

“Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς . Όλες και όλοι μαζί να δώσουμε την μάχη για το Χαϊδάρι. Για την πόλη που αγαπάμε και θέλουμε να ζούμε όμορφα , δημιουργικά και με ασφάλεια , σε ένα περιβαλλοντικά και κοινωνικά βιώσιμο τόπο . Στον δικό μας τόπο .

Για αυτό καλούμε κάθε συμπολίτη μας , που επιθυμεί ένα άλλο Χαϊδάρι για τον ίδιο και τα παιδιά του και πιστεύει στην συνεργασία και την ενότητα , να συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια .” , τονίζεται μεταξύ άλλων στην εν λόγω διακήρυξη.

Το γεγονός ότι μας χωρίζει ένα διάστημα δυο χρόνων περίπου από τις Αυτοδιοικητικές εκλογές και ο κ. Θεοφίλης κινείται με ρυθμούς προεκλογικούς , δείχνει την αποφασιστικότητα , τόσο του ιδίου , όσο και των συνεργατών του να δώσουν δυναμικά την μάχη των εκλογών , προετοιμάζοντας από τώρα την οργάνωση και τον μηχανισμό που απαιτούνται για αυτή την διαδικασία .

Με δεδομένο ότι ο κ. Θεοφίλης , με την εδώ και καιρό δημοσιοποίηση της υποψηφιότητάς του για την θέση του Δημάρχου, καθίσταται μοναδικός εκπρόσωπος στον κεντροδεξιό χώρο , στο οποίον άλλωστε ανήκει , οι κινήσεις του επικεφαλής της Συνεργασίας Πολιτών, δημιουργούν εκείνες τις προϋποθέσεις για την ευρύτερη συσπείρωση του συγκεκριμένου πολιτικού χώρου, μορφοποιώντας τον σε ενιαίο δημοτικό σχήμα , ικανό να αποκτήσει την μεγαλύτερη δυνατότητα , αλλά και τις καλύτερες προοπτικές , προκειμένου να εκφραστεί ενιαία , με οργανωμένο και συντεταγμένο τρόπο στις επικείμενες δημοτικές εκλογές και μάλιστα με όρους νίκης απέναντι στα σημερινά , γνωστά πολιτικο-δημοτικά σχήματα.

Παράλληλα, αν λάβουμε υπόψη την διακήρυξη της δημοτικής του κίνησης , ο Αποστόλης Θεοφίλης απευθύνεται πλατιά στην τοπική κοινωνία ,διεκδικώντας από αυτήν το χρίσμα της υποψηφιότητάς του ,προσκαλώντας για συμπόρευση, Πολίτες ανεξάρτητα του πολιτικού χώρου που τοποθετείται ο καθένας .

 

Ακολουθεί η διακήρυξη