Τρία νέα οχήματα για την καθαριότητα απέκτησε ο Δήμος Χαϊδαρίου

Τρία νέα οχήματα για την καθαριότητα απέκτησε ο Δήμος Χαϊδαρίου, γεγονός που δίνει την δυνατότητα στην διοίκηση Σελέκου να κινηθεί με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στον ευαίσθητο αυτό τομέα.

Ήδη τα δυο από τα τρία οχήματα βρίσκονται στους δρόμους της πόλης , ενώ το τρίο αναμένεται τις επόμενες ημέρες .

Πρόκειται για ένα ανυψωτικό μηχάνημα το οποίο θα διευκολύνει τις υπηρεσίες πρασίνου, περιβάλλοντος και την Τεχνική Υπηρεσία για την γρηγορότερη και αποτελεσματικότερη εκτέλεση των εργασιών. Για ένα φορτηγό όχημα, το οποίο εκτελεί συνεχόμενα δρομολόγια για την περισυλλογή κλαδιών και καθαρίζοντας τις γειτονιές .

Τις επόμενες ημέρες, θα ενταχθεί στο στόλο καθαριότητας και ένα απορριμματοφόρο το οποίο ζητήθηκε και παραχώρησε ο Δήμος Περιστερίου.

καθαριότηταΘα συμβάλλει δίνοντας ανάσα στην υπηρεσία καθαριότητας που με απαρχαιωμένα οχήματα προσπαθεί να ανταποκριθεί. Βεβαίως , όπως σημειώνει η διοίκηση του Δήμου , όλα αυτά τα προβλήματα θα εκλείψουν από τη στιγμή που έχει αποφασιστεί και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η διαδικασία για την προμήθεια- σχεδόν ολοκληρωτική ανανέωση- των νέων οχημάτων καθαριότητας (σάρωθρο, πλυντήριο, φορτηγό, πλυντήριο κάδων, φορτωτής και απορριμματοφόρα) κάτι που αναμένετε να ολοκληρωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

καθαριότητα“Η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου από την πρώτη στιγμή είχε εκτιμήσει την πολύ δύσκολη κατάσταση που είχε διαμορφωθεί στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου, η οποία οδηγούνταν στη διάλυση διευκολύνοντας την έλευση ιδιωτών-εργολάβων. Οι συνέπειες ήταν άμεσες και τις βίωνε καθημερινά κάθε Χαϊδαριώτης. Δε λέμε ότι σήμερα έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα, αλλά τώρα έχει αντιστραφεί η πορεία ξεπουλήματος και έχει «μπει το νερό στο αυλάκι» σε σχέση με την ανανέωση της υποδομής σε καθαριότητα και πράσινο.” , τονίζει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Μιχάλη Σελέκου