Με κεντροδεξιό πρόσημο, νέα δημοτική παράταξη στο Χαϊδάρι – Θέμα ημερών η δημοσιοποίησή της

Νέα δημοτική παράταξη με κεντροδεξιό πρόσημο συγκροτείται στο Χαϊδάρι, σύμφωνα με τοπικές πηγές που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα , ενώ είναι θέμα ημερών η δημοσιοποίηση της .

Το τελευταίο διάστημα , έντονη κινητικότητα παρατηρείται στον χώρο της τοπικής κεντροδεξιάς με αυτοδιοικητικά στελέχη να θέτουν “επί τάπητος” την συσπείρωση του συγκεκριμένου πολιτικού φάσματος και την μορφοποίησή του σε δημοτική παράταξη , στη βάση ευρύτερων συνεργασιών με πρόσωπα που διαθέτουν την “έξωθεν καλή μαρτυρία” , ακόμη και από τον ανένταχτο χώρο της αριστεράς .

Οι ίδιες πηγές μιλούν ότι το πρόσωπο που θα τεθεί επικεφαλής , έχει προκριθεί μετά από αρκετές συζητήσεις και ζυμώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί το προηγούμενο διάστημα και πρόκειται για άτομο με ενεργή αυτοδιοικητική δράση , μέλος του σημερινού δημοτικού συμβουλίου , δυναμικό , έμπειρο , με πλούσια και αποτελεσματική δράση όταν κατά το παρελθόν διετέλεσε επικεφαλής ενός από τους πλέον νευραλγικούς τομείς του Δήμου Χαϊδαρίου .

Ήδη, στελέχη που εκπροσωπούν στο δημοτικό συμβούλιο μεγάλο τμήμα του τοπικού κοινωνικού σώματος, βρίσκονται στο πλευρό του , αναμένοντας τον κατάλληλο χρόνο για να εκφράσουν δημόσια την υποστήριξή τους.

Σε αναμονή λοιπόν των εξελίξεων , που από ότι δείχνουν τα πράγματα , ακολουθούν την δική τους πορεία , ενώ ο πολιτικός χρόνος συμπυκνώνεται , πιέζοντας τους πιθανούς υποψηφίους Δημάρχους από όλο το πολιτικό φάσμα να κάνουν την εμφάνισή τους ενώπιον της τοπικής κοινωνίας.