ΚΕΠ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Ένα ΚΕΠ διαφορετικό από τα άλλα παρουσίασε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης στην πλατεία Βικτωρίας

Ένα ΚΕΠ διαφορετικό από τα άλλα παρουσίασε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης στην πλατεία Βικτωρίας, “έναν πλήρως ανακαινισμένο και μοντέρνο χώρο που επαναπροσδιορίζει τη σχέση του πολίτη με αυτό που αποκαλούμε δημόσια υπηρεσία” δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, παρουσιάζοντας το νέο, πλήρως ανακαινισμένο, Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών της πλατείας Βικτωρίας.

«Μαζί με τη μετατροπή της κατάληψης της «Βίλλας Αμαλίας» σε σχολείο, την ανακατασκευή της Δημοτικής Αγοράς της Κυψέλης και το ολοκαίνουργιο Δημοτικό Ιατρείο της οδού Χανίων, το νέο υπερσύγχρονο ΚΕΠ δίνει πραγματικό αέρα αισιοδοξίας σε όλη την Κυψέλη» τόνισε ο κ. Καμίνης σημειώνοντας ότι το αναβαθμισμένο αισθητικά και λειτουργικά ΚΕΠ εντάσσεται στην προσπάθεια του δήμου Αθηναίων για καλύτερη και πιο αξιοπρεπή εξυπηρέτηση του πολίτη. «Ωστόσο, απώτερος στόχος μας είναι όλο και περισσότερες συναλλαγές με τον δημότη να γίνονται ηλεκτρονικά και μόνο από το σπίτι» υπογράμμισε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης επισκέφθηκε και ξενάγησε τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης στο ανακατασκευασμένο με βάση τα πιο σύγχρονα πρότυπα Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) της πλατείας Βικτωρίας στην οδό Αριστοτέλους 84, ενώ ο κ. Σταύρος Ασθενίδης, διευθύνων σύμβουλος της ΔΑΕΜ, της Εταιρίας Πληροφοριακών Συστημάτων και Οργάνωσης του δήμου Αθηναίων, που είχε την ευθύνη της ανακατασκευής του ΚΕΠ, σημείωσε ότι «στόχος είναι η επέκταση της δράσης και στα υπόλοιπα ΚΕΠ του δήμου Αθηναίων, ανέλυσε τη συνολική στρατηγική ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης του δημότη, του επαγγελματία, του κατοίκου και του επισκέπτη της Αθήνας».