Σε «Κοσμάς Παπανικολάου» το Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας

Μετονομάζεται σε «Κοσμάς Παπανικολάου» το Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας , κατόπιν πρότασης του Δημάρχου Ελευσίνας Αργύρη Οικονόμου και την ομόφωνη στήριξη όλων των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου

Είχε προηγηθεί επικοινωνία του Δημάρχου με τον Αθλητικό Σύλλογο Πανελευσινιακό, μετά από σχετικό αίτημά τους.
Στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος, εξήρε την προσφορά του Κοσμά Παπανικολάου στα αθλητικά δρώμενα της πόλης, εστιάζοντας στο ήθος, την ευσυνειδησία, την ανιδιοτέλεια τον οποίο χαρακτήριζε όλος ο δημόσιος βίος τους.

Και πρόσθεσε:

Ο Δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου

“Ως Δημοτική Αρχή έχουμε αποφασίσει να στηρίζουμε τον αθλητισμό και τους συλλόγους της πόλης μας και να τιμούμε τους ανθρώπους που συνδέθηκαν με αυτόν και τώρα δεν είναι πια κοντά μας. Η μετονομασία του σταδίου, είναι ένας ελάχιστος φόρος τιμής στον άνθρωπο που συνέδεσε το όνομά του αλλά και τις πράξεις του με τον αγαπημένο μας Πανελευσινιακό.

Από την πλευρά μας, θα συνεχίζουμε να τιμούμε ανθρώπους που διακρίθηκαν για τη συμβολή τους στα δημόσια πράγματα της τοπικής μας κοινωνίας, ακριβώς γιατί πιστεύουμε ότι τα φωτεινά παραδείγματα πρέπει να παραμένουν φωτεινά και να μην λησμονούνται. Η περίπτωση του Κοσμά Παπανικολάου είναι χαρακτηριστική.

Θυμόμαστε, όμως, και τον Πρόεδρο των Παλαιμάχων, Νίκο Αδάμ, για τον οποίο επίσης υπάρχει ειδικός σχεδιασμός και θα κάνουμε σύντομα σχετικές ανακοινώσεις”

Ενώ, στο τέλος της συνεδρίασης ευχαρίστησε τις δημοτικές παρατάξεις για την ομόφωνη στήριξη της πρότασής του.