Κόντρα ανάμεσα στην Πλεύση Ελευθερίας Χαϊδαρίου και την Δημοτική Αρχή Σελέκου

Μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ταράζει την «Πολιτική ραστώνη» του Χαϊδαρίου

Κόντρα ανάμεσα στην Πλεύση Ελευθερίας Χαϊδαρίου και την Δημοτική Αρχή Σελέκου έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες με αφορμή ανάρτηση στο fb ,στη σελίδα της Πλεύσης Ελευθερίας Χαϊδαρίου , κείμενο το οποίο καταφέρεται εναντίον του Δημάρχου της πόλης , κάνοντας λόγο  μεταξύ άλλων ,για «αμύθητη περιουσία που εμφανίζεται να έχει στην κατοχή του ο δήμαρχος αφού με την δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες αποκαλύφτηκε να έχει στην κατοχή πακτωλό μετρητών χρημάτων καθώς και τεράστια ακίνητη περιουσία, πράγμα ασυνήθιστο για ένα δημόσιο υπάλληλο των 1.200 ευρώ το μήνα».

Η παραπάνω αναφορά είναι ένα μέρος από την ανάρτηση, για να συνεχίσει παρακάτω : «Αίσθηση έχει προκαλέσει και η αποκάλυψη της ηλεκτρονικής μας σελίδας ότι ο κ. Σέλεκος υπήρξε μέλος της οικονομικής επιτροπής την περίοδο που χάθηκε για τα ταμεία του δήμου μας από την εκμετάλλευση του δημοτικού καταστήματος στο λόγο του Προφήτη Ηλία το τεράστιο ποσό του 1,2 εκατ ευρώ, ενώ ερωτήματα προκαλεί και το γεγονός ότι εδώ και πάρα πολλούς μήνες ενω έχει στα χέρια του το πόρισμα των επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης για αυτό το πολύ μεγάλο σκάνδαλο το κρατάει κρυμμένο στα συρτάρια του και δεν το στέλνει στον αρμόδιο εισαγγελέα ώστε να αποδοθούν ευθύνες σε όσους τους αναλογούν»

Ακόμη , το δημοσίευμα της Πλεύσης Ελευθερίας Χαϊδαρίου χαρακτηρίζει αποτυχημένη την διοίκηση Σελέκου , ενώ θεωρεί εμφανή την αμφισβήτηση στο πρόσωπο του.

«Μεγάλο φαβορί να αντικαταστήσει τον κ. Σέλεκο εμφανίζεται ο αντιπρόεδρος οικονομικών κ. Παναγιώτης Μοσχονάς έντιμος άνθρωπος κατά γενική ομολογία, γέννημα θρέμμα χαιδαριωτης, άνθρωπος της αγοράς, αυτοδημιούργητος με πολλά πολλά χρόνια ένσημα στην πλάτη του, ένας επιτυχημένος ελεύθερος επαγγελματίας

Ενδιαφέρον για την θέση τους επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “λαϊκή συσπείρωση” έχουν επιδείξει τόσο ο αντιδήμαρχος πολιτισμού και υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ στις τελευταίες εθνικές εκλογές κ. Νικος Καραγιάννης όσο και το στέλεχος του ΚΚΕ Χαιδαριου αλλά και μέλος της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Παναγιώτης Πορφύρης.», καταλήγει η συγκεκριμένη ανάρτηση στο fb.

Η αντίδραση Σελέκου

Σκληρή και μάλλον αναμενόμενη ήταν η αντίδραση της διοίκησης Σελέκου , με ανακοίνωση που υπογράφουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης , ενώ στην αντιπαράθεση μπήκε και το  τοπικό ΚΚΕ με ανάλογη ανακοίνωση των κομματικών του οργανώσεων.

Τόσο η ανακοίνωση των δημοτικών συμβούλων , όσο και του τοπικού ΚΚΕ , χαρακτηρίζουν επαίσχυντο και συκοφαντικό το δημοσίευμα , το οποίο , όπως υποστηρίζουν οι συντάκτες του,«στοχεύει στο ηθικό κύρος του Δήμαρχου Μ. Σελέκου και συνολικά επιδιώκει να πλήξει την Δημοτική Ομάδα της Λαϊκής Συσπείρωσης.»

Ακολουθούν, τόσο η επίμαχη ανάρτηση της Πλεύσης Ελευθερίας Χαϊδαρίου, όσο και οι ανακοινώσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Χαϊδαρίου και των Κομματικών Οργανώσεων Χαϊδαρίου του ΚΚΕ 

Η ανάρτηση της Πλεύσης Ελευθερίας Χαϊδαρίου

Νέος επικεφαλής στη δημοτική παράταξη ” Λαϊκή Συσπείρωση ” στο Χαϊδάρι;

Σύμφωνα με πληροφορίες ή απόφαση της κυβέρνησης να επισπεύσει την διενέργεια των δημοτικών εκλογών τον Μάιο του 2019 έχει σημάνει συναγερμό στη δημοτική παράταξη ” Λαϊκή Συσπείρωση ” στην πόλη μας καθώς κατά γενική ομολογία η σημερινή δημοτική αρχή παρά τη στηριξη
των χαιδαριωτων όπου με ποσοστό πάνω από 70% κέρδισε τις τελευταίες εκλογές έχει αποτύχει στη διοίκηση του Δήμου μας, αυτό αποτυπώνεται και στις δημοσκοπήσεις που γίνονται αυτή την εποχή όπου τα ποσοστά της σημερινής δημοτικής αρχής έχουν κατάρρευση κάτω από το 15%

Πλέον η αμφισβήτηση για τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης και δήμαρχο Χαιδαριου κ. Μιχάλη Σέλεκος εντός της δημοτικής του παράταξης είναι κάτι παραπάνω από εμφανής

Εντύπωση έχει προκαλέσει στους χαιδαριωτες η αμύθητη περιουσία που εμφανίζεται να έχει στην κατοχή του ο δήμαρχος αφού με την δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες αποκαλύφτηκε να έχει στην κατοχή πακτωλό μετρητών χρημάτων καθώς και τεράστια ακίνητη περιουσία, πράγμα ασυνήθιστο για ένα δημόσιο υπάλληλο των 1200 ευρώ το μήνα

Αίσθηση έχει προκαλέσει και η αποκάλυψη της ηλεκτρονικής μας σελίδας ότι ο . κ. Σέλεκος υπήρξε μέλος της οικονομικής επιτροπής την περίοδο που χάθηκε για τα ταμεία του δήμου μας από την εκμετάλλευση του δημοτικού καταστήματος στο λόγο του Προφήτη Ηλία το τεράστιο ποσό του 1.2 εκατ ευρώ, ενώ ερωτήματα προκαλεί και το γεγονός ότι εδώ και πάρα πολλούς μήνες ενω έχει στα χέρια του το πόρισμα των επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης για αυτό το πολύ μεγάλο σκάνδαλο το κρατάει κρυμμένο στα συρτάρια του και δεν το στέλνει στον αρμόδιο εισαγγελέα ώστε να αποδοθούν ευθύνες σε όσους τους αναλογούν

Μεγάλο φαβορί να αντικαταστήσει τον κ. Σέλεκο εμφανίζεται ο αντιπρόεδρος οικονομικών κ. Παναγιώτης Μοσχονάς έντιμος άνθρωπος κατά γενική ομολογία, γέννημα θρέμμα χαιδαριωτης, άνθρωπος της αγοράς, αυτοδημιούργητος με πολλά πολλά χρόνια ένσημα στην πλάτη του, ένας επιτυχημένος ελεύθερος επαγγελματίας

Ενδιαφέρον για την θέση τους επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ” λαϊκή συσπείρωση ” έχουν επιδείξει τόσο ο αντιδήμαρχος πολιτισμού και υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ στις τελευταίες εθνικές εκλογές κ. Νικος Καραγιάννης όσο και το στέλεχος του ΚΚΕ Χαιδαριου αλλά και μέλος της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Παναγιώτης Πορφύρης

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ»

ΣΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης καταδικάζουμε σύσσωμοι, το επαίσχυντο και συκοφαντικό δημοσίευμα, σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης με την ονομασία «Πλεύση Ελευθερίας Χαϊδαρίου», το οποίο στοχεύει στο ηθικό κύρος του Δήμαρχου Μ. Σελέκου και συνολικά επιδιώκει να πλήξει την Δημοτική Ομάδα της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Η προσπάθεια του συντάκτη, να αφήσει υπόνοιες για τη στάση του Δημάρχου ως μέλος τότε της οικονομικής επιτροπής από τη θέση της αντιπολίτευσης, σχετικά με το θέμα των υπέρογκων χρεών 1,2 εκ. ευρώ του δημοτικού καταστήματος στον πρ. Ηλία, που δημιουργήθηκαν στο Δήμο τα προηγούμενα χρόνια, είναι τουλάχιστον συκοφαντική, ενώ εντέχνως αφήνονται υπονοούμενα για παράνομο πλουτισμό.

Όλες οι αποφάσεις της οικονομικής επιτροπής είναι αναρτημένες στο διαδίκτυο και είναι γνωστή η στάση της Λαϊκής Συσπείρωσης, που καταψήφισε όλες τις αποφάσεις παραχώρησης του δημοτικού καταστήματος σε ιδιώτες, ενώ επανειλημμένα έθετε το ζήτημα των χρεών των ενοικιαστών και της ανάγκης διεκδίκησης τους από τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές. Η Λαϊκή Συσπείρωση ως δημοτική αρχή, είναι η πρώτη που ζήτησε διαχειριστικό έλεγχο των υποθέσεων αυτών και ήδη το συγκεκριμένο θέμα, όπως και άλλα αντίστοιχα, έχουν παραπεμφεί στον Εισαγγελέα.

Διαλέγουν τα πιο βρώμικα επιχειρήματα, γιατί ξέμειναν από πολιτικό λόγο και θέσεις, ικανές να αντιπαρατεθούν με την πολιτική κατεύθυνση που εκφράζει η Δημοτική Αρχή. Η λάσπη και η συκοφαντία είναι βολικός και εύπεπτος δρόμος, στην προσπάθεια να πλήξουν το ηθικό κύρος που έχει κατακτήσει τόσο ο Δήμαρχος, όσο και το σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Ο κόσμος γνωρίζει ποιοί είμαστε και ξέρει πολύ καλά τις θέσεις αρχών με τις οποίες πορευόμαστε, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο. Μας γνωρίζει γιατί βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή στους αγώνες για τα προβλήματα του λαού της πόλης, μας ξέρει από τις πολιτικές μάχες στις οποίες πάντα λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Καθένας αναγνωρίζει, ότι δεν είμαστε όπως όλοι οι άλλοι, γιατί λέμε την αλήθεια χωρίς να λογαριάζουμε το πολιτικό κόστος. Η πορεία μας, έχει σφυρηλατήσει ειλικρινείς δεσμούς με χιλιάδες κόσμο στο Χαϊδάρι και αυτό είναι που στην πραγματικότητα τους ενοχλεί.

Για να ξεκαθαρίσουμε μια και καλή με τις συκοφαντικές επινοήσεις του συντάκτη και διάφορων καλοθελητών, δηλώνουμε ακόμα μια φορά και σε όλους τους τόνους, ότι εμάς δε μας χωρίζει η ψήφος, η θέση και η καρέκλα, εμάς μας ενώνει η ανάγκη να έχει ο λαός έκφραση μέσα στα Δημοτικά Συμβούλια. Εκπροσωπούμε τα πιο τίμια κομμάτια της κοινωνίας μας, τους εργάτες και τους λαϊκούς ανθρώπους, προερχόμαστε από αυτούς και γι’ αυτό ποτέ δεν θα μπλεχτούμε στις δοσοληψίες τους και δεν θα εκφράσουμε τα επιχειρηματικά τους συμφέροντα, γιατί τα πολεμάμε συνολικά.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, καλούμε τους Χαϊδαριώτες να ρίξουν τη λάσπη εκεί που έχει θέση, στους υπονόμους! Εμείς θα συνεχίσουμε να πολεμάμε για το δίκιο αταλάντευτα, σταθερά και αδιάκοπα.

 

Βαρυτιμιάδης Ηλίας

Βορέας Κώστας

Βουλγαρίδης Λεωνίδας

Δαουάχερ Ναουάφ

Δημουλά Μαρία

Ζέρβα Γιαννούλα

Ζώτος Ιωάννης

Θεοδώρου Δημήτρης

Θερμού Ελένη

Καραγιάννης Νίκος

Κουβαράς Παναγιώτης

Μοσχονάς Παναγιώτης

Παναγοπούλου Αλεξία

Παντελάρος Βασίλης

Σταθάς Κώστας

Τροχίδης Μανώλης

Τσουκνίδας Κώστας

Χατζηστεργίου Στέλλα

Χουδελούδης Μόσχος

 

Η ανακοίνωση των Κομματικών Οργανώσεων Χαϊδαρίου του ΚΚΕ 

Τις τελευταίες ημέρες αναρτήθηκε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, με την ονομασία “Πλεύση Ελευθερίας Χαϊδαρίου – Πολιτικό Κόμμα”, ένα ψευδές και συκοφαντικό, ανυπόγραφο δημοσίευμα. Μεταξύ άλλων ο συντάκτης του κειμένου κατηγορεί το Δήμαρχο και στέλεχος του Κόμματος Μ. Σελέκο, για συγκάλυψη σκανδάλου, αφήνοντας υπόνοιες ότι σαν μέλος της οικονομικής επιτροπής του Δήμου (την περίοδο που η Λαϊκή Συσπείρωση ήταν αντιπολίτευση), πλούτισε παράνομα από το χρέος 1,2 εκ. ευρώ που δημιουργήθηκε στο δημοτικό κατάστημα του Πρ. Ηλία και καταλήγει παρουσιάζοντας επίδοξους μνηστήρες, λόγω της δήθεν αμφισβήτησης στο πρόσωπο του σημερινού Δημάρχου!!

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι πέρα για πέρα αναληθές, βρώμικο και συκοφαντικό. Αν νομίζουν διάφορα τσιράκια του συστήματος, ότι με λάσπη και συκοφαντία μπορούν να χτυπήσουν το ΚΚΕ, είναι βαθιά γελασμένοι.

Να ενημερώσουμε λοιπόν τον συντάκτη του κειμένου και αυτούς που διασπείρουν τέτοιες ειδήσεις, ότι το ΚΚΕ δεν είναι σαν τα μούτρα τους. Το ΚΚΕ, οι δημοτικοί του σύμβουλοι και βέβαια ο Μ. Σελέκος καταψήφισαν όλες τις αποφάσεις παραχώρησης του δημοτικού καταστήματος σε ιδιώτες, ενώ επανειλημμένα, είχαν θέσει το ζήτημα των χρεών των ενοικιαστών και την ανάγκη διεκδίκησης τους από τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές. Η Λαϊκή Συσπείρωση ως δημοτική αρχή, είναι η πρώτη που ζήτησε τον πλήρη έλεγχο των υποθέσεων αυτών και ήδη το συγκεκριμένο θέμα έχει παραπεμφεί στον εισαγγελέα.

Να γνωρίζει ο συντάκτης του κειμένου ότι το ηθικό κύρος των μελών και των στελεχών του στο λαό, έχει κατοχυρωθεί μέσα από τους λαϊκούς αγώνες και την στάση τους από όποια θέση και αν είναι εκλεγμένοι, κάτι που παραδέχονται ακόμα και οι πιο άσπονδοι εχθροί μας.

Να ενημερώσουμε επίσης, ότι για τους κομμουνιστές δεν υπήρξε και δεν θα υπάρξει, αντιπαράθεση για θέσεις, αξιώματα, καρέκλες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φαντάζεται ο συντάκτης και το πολιτικό κόμμα που εκπροσωπεί, κρίνοντας εξ’ ιδίων τα αλλότρια.

Τα μέλη και τα στελέχη του ΚΚΕ, οι φίλοι και οπαδοί του, σε όλους τους μικρούς και μεγάλους αγώνες, στην 100χρονη ιστορία του, δίνουν τη μάχη σαν μια γροθιά, ανεξάρτητα από πρόσωπα ή άλλα κριτήρια, που καμία σχέση δεν έχουν με την ιδεολογία μας. Οι κρυφές ελπίδες τους, για την αποτυχία της δημοτικής αρχής, δεν μας πτοούν.

Αποδεικνύουν και με τέτοιου είδους ενέργειες ποιον θεωρούν πραγματικό τους αντίπαλο, σε μια περίοδο που το ΚΚΕ πρωτοστατεί στην οργάνωση της πάλης του λαού, κόντρα στην πολιτική της κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της αστικής τάξης και των κομμάτων της.