Λεωνίδας Γιαννακόπουλος : Μαζί με τον Γιάννη Κέντρη γιατί είναι ο μόνος από τους υποψηφίους Δημάρχους που αν χρειαστεί θα ανεβεί στο απορριμματοφόρο

Ο Λεωνίδας Γιαννακόπουλος , ο γνωστός Χαϊδαριώτης , με πλούσια αυτοδιοικητική εμπειρία και επί πολλά χρόνια μέλος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Χαϊδαρίου , τάσσεται στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννης Κέντρη , συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του δημοτικού συνδυασμού “Χαϊδάρι Αναγέννηση” .

“θεωρώ ότι η επιλογή του Γιάννη Κέντρη είναι η καλύτερη για τους εξής λόγους:
Διότι ο Κέντρης δεν θα είναι Δήμαρχος της γραβάτας και του γραφείου αλλά θα είναι στις γειτονιές προκειμένου να δίνει λύσεις στα προβλήματα.”, υπογραμμίζει μεταξύ άλλων στην σχετική δήλωση του.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο του κ. Λεωνίδα Γιαννακόπουλου

 

Αγαπητοί μου Συμπολίτες,

Ύστερα από οκτώ χρόνια θητείας μου στο Δ.Σ. του Δήμου και μάλιστα από θέσεις ευθύνης απέκτησα μεγάλη εμπειρία γνωρίζοντας πρόσωπα και πράγματα.

Στις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές αποφάσισα να ενταχθώ στο συνδυασμό “ΧΑΪΔΑΡΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” με υποψήφιο Δήμαρχο τον γνωστό συνδημότη μας από την μεγάλη προσφορά του στην πόλη επί οκτώ χρόνια Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και όχι μόνο, ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΝΤΡΗ.

Με την ενασχόλησή μου με τα κοινά έμαθα να σκέφτομαι πιο ώριμα, βάζοντας πάνω από όλους και όλα το ΧΑΪΔΑΡΙ, την πόλη που κατοικούμε. Μια πόλη που την τελευταία πενταετία κατάντησε η πιο βρώμικη πόλη της Αττικής.

Αγαπητοί Χαϊδαριώτες εκτιμώντας όλους τους υποψηφίους Δημάρχους, θεωρώ ότι η επιλογή του Γιάννη Κέντρη είναι η καλύτερη για τους εξής λόγους:

Διότι ο Κέντρης δεν θα είναι Δήμαρχος της γραβάτας και του γραφείου αλλά θα είναι στις γειτονιές προκειμένου να δίνει λύσεις στα προβλήματα.

Διότι είναι ο μόνος από τους υποψηφίους Δημάρχους που αν χρειαστεί θα ανεβεί στο απορριμματοφόρο.

Διότι θα βγει στο δρόμο παίρνοντας σκούπα και φαράσι.

Όλα τα παραπάνω είναι γνωστά στους Χαϊδαριώτες διότι στις πλημμύρες και τις φωτιές που κτύπησαν το Χαϊδάρι σαν Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, αψηφώντας την σωματική του ακεραιότητα, μπήκε πρώτος στο μέτωπο στις φωτιές και τις πλημμύρες.

Για όλα τα παραπάνω εκτιμώ ότι είναι ο πιο κατάλληλος άνθρωπος για τη θέση του Δημάρχου προκειμένου η ζωή των κατοίκων της πόλης μας να είναι αυτή που αξίζει στους δημότες της πόλης μας.

Για όλους αυτούς τους λόγους δηλώνω παρών, βάζοντας υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος με τον ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΝΤΡΗ για Δήμαρχο με το συνδυασμό “ΧΑΪΔΑΡΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ”.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ