Μεγάλη τιμή για όλη την Αυτοδιοίκηση η συμμετοχή του Προέδρου της ΚΕΔΕ στην Επιτροπή «Ελλάδα 2021»

Μεγάλη τιμή για όλη την Αυτοδιοίκηση η συμμετοχή του Προέδρου της ΚΕΔΕ στην Επιτροπή «Ελλάδα 2021», ύστερα από απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μια απόφαση που τιμά συνολικά την Πρωτοβάθμια Τοπική Αυτοδιοίκηση πήρε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με τον ορισμό του Προέδρου της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου ως μέλους της Επιτροπής «Ελλάδα 2021».

Με αυτή τη συμβολική κίνηση, ο Πρωθυπουργός αναγνωρίζει την σημασία και την διαχρονική προσφορά της Αυτοδιοίκησης στην ανάπτυξη και στην ιστορική διαδρομή της Ελλάδας.

Αναγνωρίζει, παράλληλα, τον ρόλο της στο παράθυρο που ανοίγεται στο μέλλον, μέσω των πρωτοβουλιών του «Ελλάδα 2021».

Στο πρόσωπο του Προέδρου της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου, τιμάται το σύνολο των αυτοδιοικητικών στελεχών της χώρας, που καθημερινά υπηρετούν τους συμπολίτες τους με αμεσότητα, αίσθημα ευθύνης και αποτελεσματικότητα.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ θα σταθεί αρωγός στην συνολική προσπάθεια της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» και θα συνεργαστεί με την Πρόεδρό της κ. Γιάννα Αγγελοπούλου και όλα τα μέλη της, ώστε η Επέτειος των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 να αποτελέσει ένα ορόσημο για το «αύριο» της ελληνικής κοινωνίας.

O κ. Παπαστεργίου δήλωσε: Με απόφαση του Πρωθυπουργού , Κυριάκου Μητσοτάκη ορίστηκα μέλος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021». Η απόφαση αυτή ουσιαστικά αποτελεί, μια ακόμη αναγνώριση του ρόλου της Αυτοδιοίκησης στο παράθυρο που ανοίγεται στο μέλλον μέσω των πρωτοβουλιών του «Ελλάδα 2021».